ΕΛΛΑΔΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απουσία του παιδιού σου», έλεγε ο ηθοποιός

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απουσία του παιδιού σου», έλεγε ο ηθοποιός

Ραγίζουν καρδιές όσα δήλωνε ο Οδυσσέας Σταμούλης για τον αδικοχαμένο γιο του - Αύριο η κηδεία του 11χρονου

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Οδυσσέας Σταμούλης ο οποίος αύριο, Δευτέρα (14/8), θα κληθεί να αποχαιρετήσει τον 11χρονο γιο του που πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στους Φούρνους Ικαρίας.

Όπως ενημέρωσε η οικογένεια του άτυχου παιδιού η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Tην ίδια ώρα συγκίνηση προκαλούν όσα είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν από ένα χρόνο, ο οποίος μιλούσε για την ευτυχία που βίωνε ως πατέρας και παραδεχόταν πως ως διαζευγμένος γονιός, έπρεπε να τον βλέπει μόνο τα σαββατοκύριακα. Μάλιστα τότε έλεγε πως δεν συγκρίνεται με τίποτα η απουσία του παιδιού του από τη ζωή του.

«O πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών» έλεγε τότε και συνέχιζε μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Τίποτα δεν μετριέται με την απουσία του παιδιού σου. Δεν συγκρίνεται τίποτα. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού».