ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Αντιδήμαρχος έσωσε δύο ανήλικα αδέλφια από πνιγμό - «Η Παναγία έκανε το θαύμα της»

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
INTIME NEWS (αρχείου)

Τα δύο αδέλφια, 12 και 15 ετών, προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού, ενώ οι άνθρωποι γύρω τους νόμιζαν ότι έπαιζαν. 

Κινδύνεψαν να πνιγούν δύο αδέλφια, ο 12χρονος Wesley και ο 15χρονος Collins, στο Μαραθωνήσι της Ζακύνθου, την Τρίτη (15/08/2023). Για καλή τους τύχη, λουόμενος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και κατάφερε να βγάλει στη στεριά τα δύο αγόρια.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων Ζακύνθου Χρήστος Πάστρας, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου κατάφερε να σώσει τα δύο ανήλικα αδέλφια.

Σε μήνυμά του, σημειώνει: «Η Παναγία μας έκανε το θαύμα της και έστρεψε το βλέμμα μου επάνω στα δυο αδέλφια, τον δεκαπεντάχρονο Collins και το δωδεκάχρονο Wesley. Όλοι από μακριά νόμιζαν ότι έπαιζαν στην θάλασσα… αυτοί όμως προσπαθούσαν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλο στην επιφάνεια, διότι δεν ήξεραν κολύμπι… Ευχαριστώ την Παναγία που με βοήθησε, μου έδωσε την δύναμη και τα έβγαλα στην στεριά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δυο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», θέλησε να γνωστοποιήσει το περιστατικό, διότι, δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί πνιγμοί στη Ζάκυνθο.

Σχετικές ειδήσεις