ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο 24χρονος οπαδός που καταζητείτο – Είχε εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο 24χρονος οπαδός που καταζητείτο – Είχε εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 24χρονου οπαδού, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 24χρονο οπαδό, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο αρμόδιος ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για το συγκεκριμένο άτομο, αφού ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Μάλιστα, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Δεν αποκλείεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, αφού κι άλλοι εμπλεκόμενοι έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων αυτοκινήτων και ακόμη διαφεύγουν τη σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από την «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά».

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια, ενώ, τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων θεωρούνται κομβικής σημασίας. Οι αστυνομικοί μετά τη σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου, θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις. Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα άτομα από την Ελλάδα που συναντήθηκαν και «όπλισαν» τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τα ντοκουμέντα της τραγωδίας στιγμές πριν από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Νέο βίντεο δείχνει καρέ – καρέ τα τελευταία βήματα του 29χρονου οπαδού της «ένωσης» στη δολοφονική επίθεση εναντίον του, εκείνο το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Ο Μιχάλης Κατσουρής φαίνεται να τρέχει μαζί με άλλους, κυνηγημένος από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που χτυπούν όποιον βρίσκουν στον δρόμο τους. Μισό λεπτό αργότερα, ο άτυχος 29χρονος φαίνεται να αναζητά καταφύγιο στο πίσω μέρος ενός περιπτέρου, καθώς έχει ήδη δεχθεί τη μαχαιριά στο μπράτσο, που τον οδήγησε τελικά στο θάνατο.

Με καδρόνια, πέτρες, φωτοβολίδες και μαχαιριά, οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκεμπ επιτίθενται στους οπαδούς της ΑΕΚ. Η ώρα είναι μόλις έξι λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, ελάχιστα λεπτά πριν ο 29χρονος αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο νέο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της ΑΕΚ καταγράφεται η στιγμή που οι Κροάτες επιτίθενται στους Έλληνες οπαδούς που τρέχουν και προσπαθούν να ξεφύγουν.

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Ξανά και ξανά κοιτάζει τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή. Όπως λέει στο Star στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, προσπαθεί να εντοπίσει στο τάγμα εφόδου με τους Κροάτες χούλιγκαν τον άνθρωποπου μαχαίρωσε τον γιο της.

«Όσα είδα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, να δω ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού μου», είπε.Καταγγέλλει μάλιστα την ολιγωρία της αστυνομίας να επέμβει για να σωθεί το παιδί της.

«Αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί το παιδί μου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε την στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης, με τον οποίο μίλησα», συνέχισε. Τα δάκρυα στα μάτια της μπορεί να έχουν στεγνώσει, όμως η πληγή στην ψυχή της είναι ανοιχτή και αιμορραγεί.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου μην νομίζεις. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτός που το έκανε όμως θα πληρώσει, υπάρχει δικαιοσύνη», τόνισε.

«Του είπα ότι κέρδισε η ΑΕΚ και του αφιέρωσαν τη νίκη»

O γιος της ήταν παθιασμένος με την ΑΕΚ και όποτε πήγαινε στο γήπεδο ήταν ευτυχισμένος. «Μου είχε πει “μαμά θα σε πάρω μια μέρα να δεις το γήπεδο”, αλλά δεν πρόλαβε». Μετά από τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ πήγε στον τάφο του παιδιού της, να του πει τα νέα.

«Είπα στον γιο μου ότι κέρδισαν και του αφιέρωσαν τη νίκη. Μιλάω μόνη μου. Του λέω για τα παιδιά που τρέχουν, για τα πανό που βάζουν για εκείνον, που μιλούν για την οικογένειά του. Να είναι όλοι καλά. Να έχουν υγεία», κατέληξε η μητέρα του Μιχάλη.

Σχετικές ειδήσεις