ΕΛΛΑΔΑ

Blue Horizon: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο - «Θα πείτε πως δεν τον σπρώξατε τον άνθρωπο»

Blue Horizon: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο - «Θα πείτε πως δεν τον σπρώξατε τον άνθρωπο»

Blue Horizon: Μισή ώρα μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη τα μέλη του πλοίου είχαν σχέδιο συγκάλυψης!

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από όσα διαδραματίστηκαν μισή ώρα μετά το θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, ήρθε στη δημοσιότητα με τον καπετάνιο να ακούγεται να λέει «πρέπει να το έχουμε τακτοποιήσει μέχρι να φτάσουμε στον Πειραιά».

Ο Αντώνης Καργιώτης έχασε τη ζωή του, όταν σπρώχτηκε από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon,

«Σε λίγο θα περάσουμε από ανάκριση. Θα πείτε πως δεν τον σπρώξατε τον άνθρωπο», είπε στο πλήρωμα ο καπετάνιος σύμφωνα με το MEGA.

«Θα πείτε πως είχε σηκωθεί ο καταπέλτη. Ήταν πάνω και έπρεπε να φύγουμε», δασκάλεψε το πλήρωμα ο καπετάνιος, μεταξύ των άλλων και τον ύπαρχο που έσπρωξε τον Αντώνη Καργιώτη, τονίζοντας του πως θα πρέπει να πει ότι του φώναξε και δεν τον ακούμπησε!

Ωστόσο, ακούστηκε ηχητικό ντοκουμέντο από τον ύπαρχο, τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη: «Δεν με βλέπω καλά. Πφ... τον π....η»!

Νέα συνομιλία από τους ασυρμάτους - «Δεν λέμε τι βλέπουμε και τι ακούμε»

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από το πλοίο Blue Horizon της Blue Star, στο οποίο δολοφονήθηκε ο 36χρονος Αντώνης.

Οι διάλογοι αυτοί έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά από αυτούς που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και στους οποίους ακούγονται να μιλούν ο ύπαρχος που έσπρωξε τον Αντώνη στο θάνατό του και ο Πλοίαρχος του πλοίου Blue Horizon, αμέσως μετά το έγκλημα.

Σε νέους διαλόγους που έπαιξε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ακούγονται μέλη του πληρώματος (δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι ήταν) να μιλούν προς τα υπόλοιπα μέλη.

Αυτό που καταγράφεται είναι μια προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος και η επιβολή «ομερτά», ζητώντας τους να μην μιλάνε παραέξω για τα όσα βλέπουν και ακούν στο πλοίο.

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε» ακούγεται να λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα.

«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;» ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.

Οργή από τους συγγενείς του Αντώνη: «Δεν ντρέπονται λίγο; Τα γαϊδούρια...»

Ξεχειλίζει η οργή ανάμεσα στους συγγενείς του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη, τον οποίον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η αδελφή του 36χρονου μιλά για Αντώνη που όπως λέει δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

«Από τα καλά παιδιά ήταν δεν είχε πειράξει κανέναν δεν πείραζε κόσμο αγαπούσε τον κόσμο παντού βοηθούσε παντού», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Γιατί κανένας δεν έκανε κάτι και το πλοίο αναχώρησε;», αναρωτιέται

Η Γωγώ έπειτα αναφέρει ότι πλέον επιθυμεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων: «Να τους κλείσουν φυλακή, γιατί αυτό τους χρειάζεται, δεν ντρέπονται λίγο τα γαϊδούρια; Τον χτυπήσαν τον Αντώνη τον χτυπήσαν στο στήθος και έπεσε κάτω».

Σχετικές ειδήσεις