ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: Αυτό είναι το δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων που δολοφονήθηκαν

Λούτσα: Αυτό είναι το δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων που δολοφονήθηκαν
INTIME

Σε πολυκατοικία στο Παλαίο Φάληρο ήταν το δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων που δολοφονήθηκαν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Λούτσα

Εντοπίστηκε στο Παλαίο Φάληρο από τις Αρχές το σπίτι του ενός από τους έξι Τούρκους που δολοφονήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στη Λούτσα.

Η πολυκατοικία όπου διέμενε ο εμπλεκόμενος 32χρονος βρίσκεται επί της οδού Ήβης Αθανασιάδου στο Παλαίο Φάληρο. Μάλιστα στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες από την πολυκατοικία:

Οι εν λόγω δράστες φέρονταν να άλλαζαν συνεχώς σπίτια για να κρυφτούν.

Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που γαζώθηκαν στη Λούτσα

Τις φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό φέρνει στη δημοσιότητα η Milliyet.

Οι έξι νεκροί στη Λούτσα φέρεται να ανήκουν σε συμμορία Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως Dalton που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Μπαρίς Μπογιούν, που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης. Ο Μπαρίς Μπογιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Η εφημερίδα Milliyet αποκάλυψε ποιοι είναι οι νεκροί που γαζώθηκαν στη Λούτσα. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο Tik Tok που αυτοαποκαλείται «Red Kit gang» ανέβασε βίντεο και φωτογραφίας λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας». Άλλγ ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με τις τουρκικές Αρχές προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αληθινές οι αναρτήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα θύματα.

Τι αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης του πρώτου κρησφύγετου: «Ευγενείς και καλοντυμένοι»

Ο ιδιοκτήτη του σπιτιού στην Λούτσα που νοίκιαζαν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης μίλησε στο MEGA για το Airbnb που είχαν νοικιάσει οι έξι Τούρκοι:

«Κλείσανε από Δευτέρα με Δευτέρα. 4 Σεπτεμβρίου με 11, Δευτέρα με Δευτέρα. Πληρώσανε μέσω του Airbnb προτού έρθουνε, έτσι γίνεται προπληρωμή. Παραλάβαν τα κλειδιά δύο άτομα. Το πόσοι ήταν μετά δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα. Όταν παραλάβαν τα κλειδιά από την αδελφή μου ήταν δύο άτομα. Ήταν ευγενείς, καλοντυμένοι σχετικά και μιλούσαν αγγλικά λίγο σπαστά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι γιατί κάτι τέτοιο έλεγε το κλείσιμο, ότι είναι τουρκικής καταγωγής, κάτι τέτοιο. Γενικά πρώτη φορά παρουσιαστήκαν στο Airbnb», αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης.

Ετοιμάζονταν να φύγουν άρον - άρον από τη χώρα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έξι που βρέθηκαν νεκροί, στοιβαγμένοι σε ένα αυτοκίνητο στη Λούτσα (τέσσερις μέσα σε αυτό και δύο έξω από αυτό) βιάζονταν να φύγουν. Γι' αυτό και στο αυτοκίνητο υπήρχαν βαλίτσες με τα ρούχα τους μόνο.

Στο σπίτι που είχαν νοικιάσει, δεν εντοπίστηκαν ούτε όπλα ούτε ναρκωτικά παρά μόνο κάποια προσωπικά αντικείμενα. Μένει να φανεί εάν συνδέεται με το μακελειό στη Λούτσα, ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο, καθώς στις αποσκευές του βρέθηκαν τέσσερα φυσίγγια που έχουν ίδιο διαμέτρημα με αυτό που είχαν οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της ενέδρας (9mm).