ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λούτσα: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τη δολοφονία – Τι αναζητούν οι αρχές

Λούτσα: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τη δολοφονία – Τι αναζητούν οι αρχές
Newsbomb.gr

Λούτσα: Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπαγιούν οι έξι δολοφονημένοι στη μαφιόζικη εκτέλεση. Σοκαριστικές φωτογραφίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr. Τι αναζητούν οι Αρχές και πώς συνδέεται ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη με το συμβάν.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο 54 δευτερολέπτων, αποκαλύπτει τον καταιγισμό πυροβολισμών που έπεσαν στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) και σκόρπισαν τον τρόμο στους κατοίκους. Το απόσπασμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ενώ φαίνεται πως το ξεκαθάρισμα λογαριασμών έχει να κάνει με συνεργάτες του Τούρκου μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Στο σημείο της επίθεσης όπου έπεσαν νεκροί έξι άνδρες, βρέθηκαν τουλάχιστον 60 κάλυκες. Οι τέσσερις εξ αυτών, όπως φαίνονται και στις συγκλονιστικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο ενώ οι άλλοι δύο έξω από αυτό.

Η επίθεση φαίνεται πως είχε σχεδιαστεί από τους δράστες, οι οποίοι φέρονται να διέφυγαν με αυτοκίνητο και μηχανή, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (12/9) εντοπίστηκε το κρησφύγετο των έξι θυμάτων. Ήταν ένα σπίτι στην Αρτέμιδα πολύ κοντά στο σημείο όπου έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση των έξι συνεργατών του αρχιμαφιόζου που κρύβεται εδώ και χρόνια στην Ιταλία, ως φυγάς από την Τουρκία όπου είχε ιδρύσει συμμορία εκτελεστών με μοτοσυκλέτες και είχε σκορπίσει τον θάνατο στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα έφεραν επάνω τους γαλλικά έγγραφα με τουρκικά ονόματα όμως η γνησιότητά τους είναι αμφίβολη. Τα θύματα φέρονται να είναι άγνωστα στις ελληνικές Αρχές, εκτός από έναν ο οποίος στο παρελθόν παρουσιάζεται να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα από τα σύνορα του Έβρου.

Πλαστές, άλλωστε, ήταν και οι γερμανικές πινακίδες του οχήματος στο οποίο εκτελέστηκαν, όπως αποκαλύφθηκε από τις πρώτες φωτογραφίες του Newsbomb.gr από το σημείο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα, αλλά και βαλίτσες. Αυτό ενισχύει το σενάριο της πρόθεσης των θυμάτων να φύγουν από την Ελλάδα καθώς φέρονται να γνώριζαν ότι σε βάρος τους είχε παραγγελθεί ένα συμβόλαιο θανάτου, το οποίο εκτελέστηκε στη Λούτσα. Τα κινητά τους, ωστόσο, εξετάζονται ενδελεχώς από την ΕΛΑΣ στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων, κάποια από τα θύματα εμπλέκονται σε δολοφονία που έγινε στις γαλλικές Άλπεις πριν μερικούς μήνες και βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα για να αποφύγουν τα αντίποινα. Όλα δείχνουν, όμως, ότι δεν τα κατάφεραν καθώς εκτελέστηκαν με πάνω από 60 σφαίρες.

Την ίδια ώρα, νέα διάσταση στο θέμα δίνει η σύλληψη ενός 32χρονου Τούρκου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η σύνδεση του συλληφθέντα με τη δολοφονία εξετάζεται από τις Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να ήταν ο πληροφοριοδότης των εκτελεστών. Το γεγονός ότι συνδέεται με την αιματηρή ενέδρα στη Λούτσα, ενισχύεται από το ότι φέρεται να έχει εκδώσει εισιτήριο για να φύγει από την Αθήνα, μόλις μία ώρα μετά την εκτέλεση.

Σχετικές ειδήσεις