ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: Θα έφευγαν από την Ελλάδα οι έξι που δολοφονήθηκαν - Το ντοκουμέντο με τη χαριστική βολή

Λούτσα: Θα έφευγαν από την Ελλάδα οι έξι που δολοφονήθηκαν - Το ντοκουμέντο με τη χαριστική βολή

Πού καταλήγουν οι αστυνομικοί για τη μαφιόζικη εκτέλεση των έξι στη Λούτσα 

Θρίλερ επικρατεί γύρω από τη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στην οδό Αρίωνος στη Λούτσα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να ψάχνουν όλα τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν και στην ταυτότητα των θυμάτων αλλά και στους εκτελεστές τους.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των έξι νεκρών, τέσσερις μέσα στο αυτοκίνητο και δύο έξω από αυτό, είναι και ο δράστης. Μάλιστα, εξετάζεται αν ο δράστης είναι και αυτός που προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά κατέληξε νεκρός έξω από το αυτοκίνητο.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ ακούγεται η «βροχή» πυροβολισμών διάρκειας 45 δευτερολέπτων. Είναι σαφές, μάλιστα, ότι οι δράστες ήθελαν να μην μείνει κανένας ζωντανός.

Πώς έφτασαν στην Ελλάδα οι έξι που έπεσαν νεκροί στη Λούτσα

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που υπάρχουν προκύπτει ότι οι νεαροί, περίπου 25 με 30 ετών, που εκτελέστηκαν στη Λούτσα ήρθαν στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο που φέρει πλαστές πινακίδες τον περασμένο Ιούλιο, περνώντας από το τελωνείο των Ευζώνων.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να μάθουν τι έκαναν στη χώρα μας από τη στιγμή που ήρθαν εδώ και πού δραστηριοποιούνταν. Τα θύματα φέρονται να είναι Τούρκοι και έφεραν γαλλικά διαβατήρια.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν στείλει στις Αρχές της Γαλλίας αποτυπώματα και φωτογραφίες μέσω της Interpol για να μάθουν παραπάνω στοιχεία, καθώς παραμένουν αταυτοποίητοι. Θεωρείται δεδομένη η δράση τους με το εμπόριο ναρκωτικών, παρά το γεγονός ότι επάνω τους δεν βρέθηκαν ναρκωτικά αλλά ούτε και όπλα.

Πάντως, στο αυτοκίνητο υπήρχαν βαλίτσες, που περιείχαν μόνο ρούχα, με τους αστυνομικούς να είναι πεπεισμένοι ότι ήταν έτοιμοι να φύγουν από την Ελλάδα. Στο αυτοκίνητο επίσης δεν βρέθηκαν ούτε όπλα με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι είτε θα έφευγαν από τα σύνορα είτε ότι τους τα πήραν οι δράστες.

Ψάχνουν βιντεοληπτικό υλικό οι αστυνομικοί για τη μαζική δολοφονία στη Λούτσα

Στο σημείο της ενέδρας θανάτου βρέθηκαν 25 κάλυκες και έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το πόσα όπλα χρησιμοποιήθηκαν και αν αυτά τα όπλα είναι «καθαρά», δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά.

Οι αστυνομικοί μάλιστα αναζητούν στις φυλακές το «κλειδί» για την εξιχνίαση ενός από τα πιο άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών, το οποίο σημειώθηκε χθες με θύματα έξι άντρες τουρκικής καταγωγής στη Λούτσα.

Παράλληλα, κάνουν έρευνες στην περιοχή για να βρουν βιντεοληπτικό υλικό, καθώς στο σημείο που έγινε η μαζική δολοφονία δεν υπήρχαν κάμερες. Μάλιστα, προσπαθούν να καταγράψουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν θύματα και δράστες πριν φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο όπου συνέβη η μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα.

Τουλάχιστον δύο ήταν τα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν ενώ βρίσκεται σε επιφυλακή το αστυνομικό προσωπικό στα αεροδρόμια και στους συνοριακούς σταθμούς, υπό το φόβο οι δράστες να επιχειρήσουν να φύγουν εκτός Ελλάδος.

Σχετικές ειδήσεις