ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: «Η δολοφονία διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό» - Η μαρτυρία του διασώστη

Λούτσα, αστυνομικοί
Eurokinissi

Τι είδε ο διασώστης που έφτασε αμέσως στο σημείο της μαζικής δολοφονίας στη Λούτσα 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «δείχνουν» τα στοιχεία της δολοφονίας των έξι νεαρών στη Λούτσα, με τις έρευνες των Αρχών να είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Καλεστήκαμε στην αρχή για πέντε άτομα και με τους συναδέλφους από την αστυνομία που μιλούσαμε, στην αρχή θεωρούσαμε πως είναι ίσως φάρσα. Τόσα άτομα, τραυματισμένα θανάσιμα, δεν το είχαμε ξανασυναντήσει», περιγράφει αρχικά ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Λάμπρου, που έφτασε στο σημείο των πυροβολισμών στη Λούτσα αμέσως μετά το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό.

Όλα έγιναν γρήγορα στη Λούτσα

Όπως προσθέτει, «φτάνοντας στο σημείο είδαμε τέσσερις μέσα στο αυτοκίνητο και δύο έξω. Έτσι όπως φάνηκε προσπάθησαν να φύγουν από το αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφεραν (...). Όπως φαίνεται και οι έξι ήταν μέσα στο ίδιο όχημα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα θύματα είχαν αρκετά τραύματα σε όλο τους το σώμα και ήταν νέοι σε ηλικία. Μάλιστα, έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί, αλλά το συμβάν έγινε γρήγορα και διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό, λέει ο κ. Λάμπρου. Αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με τον OPEN, μιλούν για 30 με 35 δευτερόλεπτα.