ΕΛΛΑΔΑ

Λούτσα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της μαφιόζικης δολοφονίας των έξι

Λούτσα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της μαφιόζικης δολοφονίας των έξι

Στο ηχητικό ακούγονται οι πυροβολισμοί, αλλά και η χαριστική βολή για να σιγουρευτεί ο δράστης ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός στο αυτοκίνητο που ήταν σε στενό στη Λούτσα

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα παρουσίασε ο ΣΚΑΪ. Στο ηχητικό ακούγονται οι πυροβολισμοί, αλλά και η χαριστική βολή για να σιγουρευτεί ο δράστης ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα θύματα - όλοι νεαροί - φέρεται να ήταν Τούρκοι με γαλλικά διαβατήρια με την ΕΛ.ΑΣ. να αποδίδει το πρωτοφανές μακελειό σε διαμάχη συμμοριών για ναρκωτικά.

Η εικόνα των έξι ανδρών δείχνει ότι πήγαν να εκτελέσουν συγκεκριμένη αποστολή, με πιθανότερη αυτή των ναρκωτικών. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν πως είχαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με κάποια αντίπαλη ομάδα και κάτι έγινε εκεί, με αποτέλεσμα να τους γαζώσουν. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι κάποιοι να τους έστησαν ενέδρα θανάτου και να τους εκτέλεσαν πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν.

Δεν αποκλείεται ανάμεσα στους έξι νεκρούς, τέσσερις που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και δύο που προσπάθησαν να ξεφύγουν, να είναι και κάποιοι εκ των δραστών. Στο σημείο της ενέδρας θανάτου βρέθηκαν 25 κάλυκες και έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το πόσα όπλα χρησιμοποιήθηκαν και αν αυτά τα όπλα είναι «καθαρά», δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά.

Οι αστυνομικοί μάλιστα αναζητούν στις φυλακές το «κλειδί» για την εξιχνίαση ενός από τα πιο άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών, το οποίο σημειώθηκε χθες με θύματα έξι άντρες τουρκικής καταγωγής στην περιοχή της Λούτσας.

Παράλληλα, θα γίνει εξέταση DNA για να δουν ποια σύνδεση έχουν μεταξύ τους οι νεκροί και στις έρευνες θα συνδράμουν και ξένες υπηρεσίες. Κι αυτό γιατί εξετάζεται οι έξι αταυτοποίητοι νεκροί, που είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα, να είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς. Όμως η αντίπαλη μαφιόζικη ομάδα τους αιφνιδίασε, τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και τους άρπαξε τα όπλα, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα μέσα στο παλιό Ford.

Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο στη Λούτσα

Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν όπλα, πιθανολογείται ότι τα άρπαξαν μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Όμως βρέθηκαν τα γαλλικά έγγραφα με τουρκικά ονόματα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τη γνησιότητα των εγγράφων και θεωρούν ότι τα θύματα έφτασαν στη χώρα μας για κάποιο ραντεβού.

Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και DNA που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία. Διαβάστε τις πρώτες εκτιμήσεις για το ραντεβού θανάτου. Όλοι οι νεκροί είναι νεαροί, ηλικίας μεταξύ 25-30 ετών.

Τουλάχιστον δύο ήταν τα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν ενώ βρίσκεται σε επιφυλακή το αστυνομικό προσωπικό στα αεροδρόμια και στους συνοριακούς σταθμούς, υπό το φόβο οι δράστες να επιχειρήσουν να φύγουν εκτός Ελλάδος.

Σχετικές ειδήσεις