ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λούτσα - Γιάννης Οικονόμου: «Πολύ σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα»

Γιάννης Οικονόμου
Eurokinissi

Υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στη Λούτσα, ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου 

Για τη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στη Λούτσα μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

«Μέχρι να έχουμε το σύνολο των στοιχείων και της πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι. Φαίνεται ότι πρόκειται για άτομα τουρκικής υπηκοότητας. Κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ευρωπαϊκές ταυτότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο MEGA ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε: «Μένει να δούμε αν οι ταυτότητες αυτές ήταν πραγματικές ή πλαστές. Μένει να διασταυρώσουμε μια σειρά από στοιχεία σε ό,τι αφορά και την πινακίδα του οχήματος. Υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η υπόθεση αφορά ναρκωτικά αλλά θέλησε να είναι προσεκτικός. «Πρέπει να μένουμε στα στοιχεία. Μέχρι τώρα έχουμε τους ανθρώπους αυτούς, έχουμε κάλυκες, έχουμε κάποιες κρίσιμες πληροφορίες που ψάχνουν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.».