ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λούτσα: Τούρκοι με γαλλικά διαβατήρια τα έξι θύματα - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για την ενέδρα θανάτου

Λούτσα: Τούρκοι με γαλλικά διαβατήρια τα έξι θύματα - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για την ενέδρα θανάτου

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται τη μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στη Λούτσα ψάχνουν όλα τα βίντεο από τους γύρω δρόμους για να έχουν κάποιο στοιχείο για τους δολοφόνους

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες, οι οποίοι εκτέλεσαν έξι άτομα στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας.

Τα πέντε από τα έξι θύματα επέβαιναν σε αυτοκίνητο και το έκτο βρέθηκε έξω από αυτό, πιθανότατα προσπαθώντας να διαφύγει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα θύματα της επίθεσης φέρονται να ήταν Τούρκοι και να είχαν στην κατοχή τους γαλλικά διαβατήρια.

Η εικόνα των έξι ανδρών, που πιθανότατα ήταν στοιβαγμένοι σε ένα μπλε αυτοκίνητο, δείχνει ότι πήγαν να εκτελέσουν συγκεκριμένη αποστολή. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν πως είχαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με κάποια αντίπαλη ομάδα και κάτι έγινε εκεί, με αποτέλεσμα να τους γαζώσουν. Ένα ακόμη σενάριο που εξετάζεται είναι κάποιοι να τους έστησαν ενέδρα θανάτου και να τους εκτέλεσαν πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν.

Όπως ανέφερε, πάντως, στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν οι έξι νεκροί, δεν υπήρχαν ναρκωτικά ενώ και τα θύματα δεν έφεραν όπλα. Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αντιφατικές, καθώς κάποιοι μίλησαν για καταιγισμό πυρών και κάποιοι για τσακωμό πριν γίνει η δολοφονία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση ψάχνουν όλα τα βίντεο από τους γύρω δρόμους για να έχουν κάποιο στοιχείο για τους δολοφόνους. Μάλιστα, έχουν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όλα τα στίγματα των κινητών που εξέπεμπαν χθες στις 18:00 από το σημείο αλλά και τις μετέπειτα κινήσεις τους και ψάχνουν στα υπόγεια κανάλια των φυλακών, αν η εντολή για τη μαφιόζικη εκτέλεση θανάτου δόθηκε μέσα από συγκεκριμένο κελί με φόντο υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο σημείο της ενέδρας θανάτου βρέθηκαν 25 κάλυκες και έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το πόσα όπλα χρησιμοποιήθηκαν και αν είναι «καθαρά».

Ανήσυχοι οι κάτοικοι στη Λούτσα

Κάτοικος της περιοχής περιγράφει στην κάμερα του Newsbomb.gr όσα είδε να συμβαίνουν στη γειτονιά του όταν δράστες γάζωσαν το αυτοκίνητο.

«Ήμουν στο υπολογιστή ακούω συνεχόμενους πυροβολισμούς. Κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο από τον ήχο που έκανε αρκετές φορές και αφού τελειώνουνε ακούω ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα. Λέω αυτό είναι σίγουρα όπλο γιατί Δευτέρα να έχει βαφτίσια γάμους αποκλείεται. Ανησύχησα είναι η γειτονιά μας εδώ. Είχαν σκεπάσει τα πτώματα ήρθε η Αστυνομία και από τι έμαθα ήταν νεκροί όλοι. Ανησύχησα γιατί έμαθα ότι έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί και τους άκουσα. Όταν έφτασα εδώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τα θύματά», περιγράφει ο κάτοικος της περιοχής για τα όσα άκουσε και είδε λίγα λεπτά μετά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής»

Σχετικές ειδήσεις