ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα – «Πόλεμο» στον υπόκοσμο των ναρκωτικών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα – «Πόλεμο» στον υπόκοσμο των ναρκωτικών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ

Μακελειό στη Λούτσα  το απόγευμα της Δευτέρας στην συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στη Λούτσα είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα έξι άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στην οδό Αρίωνος στην περιοχή της Λούτσας τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (11/9). Λίγο μετά το πρωτοφανές μαφιόζικο χτύπημα, οι νεκροί εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο φέρει πλαστές γερμανικές πινακίδες κολλημένες με κολλητική ταινία.

Η ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στους δράστες.

Οι νεκροί είναι έξι. Οι πέντε δολοφονήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε νεκρός έξω από ΙΧ.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας σε μία κατοικημένη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως τα θύματα είναι Τούρκοι με γαλλικές πλαστικές ταυτότητες.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αιτία για την πολύνεκρη επίθεση είναι τα ναρκωτικά και πιθανότατα η εντολή να έχει δοθεί από ένα κύκλωμα αλβανικής μαφίας που βρίσκεται μέσα στις φυλακές. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζεται το γεγονός να είναι και Ρουμάνοι εκείνοι που έδωσαν την εντολή μέσα από τις φυλακές.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbomb.gr με τις πλαστές και πραγματικές πινακίδες του οχήματος που «γαζώθηκε» από τους δράστες:

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένα μαύρο αυτοκίνητο με μια μοτοσυκλέτα φέρεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, ενώ οι κάτοικοι ανέφεραν ότι ακούστηκε κάτι σαν ριπή. Βρέθηκαν μάλιστα και κάλυκες από 9άρι όπλο.

Εξετάζεται επίσης οι εκτελεστές να μην ήταν ένας αλλά δύο ή τρεις ενώ φέρεται να διέφυγαν με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα.