ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Αγοραστός: «Έχω στοχοποιηθεί, με “σταυρώνουν” καθημερινά»

Κώστας Αγοραστός: «Έχω στοχοποιηθεί, με “σταυρώνουν” καθημερινά»
EUROKINISSI.

«Κανένα ευρώ δεν δόθηκε αλλού, εκτός από έργα», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, αναφορικά με τις δράσεις πριν από το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Daniel.

«Έχω στοχοποιηθεί, με “σταυρώνουν” καθημερινά». Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, σε αυτούς που του... χρεώνουν λάθη στη διαχείριση της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία. Χαρακτηριστικά, ο Κώστας Αγοραστός τόνισε:

«Κανένα ευρώ δεν δόθηκε πουθενά αλλού, εκτός από έργα. Κάναμε κατάλληλο έργο και μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γνωρίζω ότι έχω στοχοποιηθεί και πως με σταυρώνουν καθημερινά, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη λύση των προβλημάτων που έχουν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας.

Κάναμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν γίνει στη Θεσσαλία, εδώ και πολλά χρόνια. Καθαρίσαμε 400 χιλιόμετρα και τα συγκεκριμένα έργα άντεξαν. Δεν κάναμε παρέμβαση σε όλα, όμως, σώθηκαν πόλεις», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, μιλώντας σήμερα (14/09) στον ΣΚΑΪ για την έρευνα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορικά με τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Σχετικές ειδήσεις