ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς: «Πενθούμε για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους, στον βωμό της προσφοράς»

Χαρδαλιάς: «Πενθούμε για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους, στον βωμό της προσφοράς»
EUROKINISSI.

«Πενθούμε για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους, στον βωμό του καθήκοντος», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την τραγωδία στη Λιβύη, όπου σκοτώθηκαν πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ανείπωτη τραγωδία με την ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη εξακολουθεί να συγκλονίζει τη χώρα μας. Χθες (17/09), τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έναν υπαξιωματικός και δύο νοσηλεύτριες, μαζί με άλλα δύο αδέρφια που ήταν διερμηνείς, σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Βεγγάζη.

«Είμαι συγκλονισμένος από τη θλιβερή είδηση ότι πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής βοήθειας στη Λιβύη, έχασαν τη ζωή τους, σε ένα αναπάντεχο γεγονός. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειές τους και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και εύχομαι οι τραυματίες να γίνουν γρήγορα, απολύτως καλά.

Πενθούμε για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους, στον βωμό του καθήκοντος, του ανθρωπισμού και της προσφοράς», έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες υπηρέτησε ως Υφυπουργός Άμυνας την περίοδο 2021 – 2023.

Σχετικές ειδήσεις