ΕΛΛΑΔΑ

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη - Στιγμές τρόμου και στη Γλυφάδα

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη - Στιγμές τρόμου και στη Γλυφάδα

Δύο τροχαία συγκλόνισαν την Αττική το βράδυ της Τρίτης. Ένας νεκρός στο Πόρτο Ράφτη, στιγμές τρόμου στη Γλυφάδα.

Με αίμα βάφτηκαν για ακόμα μία φορά οι δρόμοι, καθώς σημειώθηκαν δύο σοβαρά τροχαία με διαφορά λίγων ωρών χθες (19/9) στην Αττική. Στο Πόρτο Ράφτη το δυστύχημα είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 50χρονου άνδρα και τον τραυματισμό τριών ακόμα ανθρώπων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος εξετράπη της πορείας του, ενώ κατέβαινε προς το Μαρκόπουλο στο 36ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη. Το όχημα έσπασε τη νησίδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με δύο οχήματα. Ο 50χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ οι επιβαίνοντες στα άλλα οχήματα νοσηλεύονται με τον έναν εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα, στη Γλυφάδα, μία γυναίκα έχασε τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου της, μπήκε μέσα σε ένα πάρκο και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά της. Παγκάκια, κάδοι αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από το όχημά της και είναι «θαύμα» το γεγονός ότι δεν υπήρξαν άλλα θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός είχε εμπλακεί σε ένα μικρότερης σφοδρότητας τροχαίο νωρίτερα και επιχειρούσε να διαφύγει. Μάλιστα, η ίδια επιχείρησε να φύγει και από το σημείο όπου προκάλεσε πανικό, ωστόσο, διερχόμενη τη σταμάτησαν.