ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Συγκινεί η γιαγιά που μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της στο πλημμυρισμένο σπίτι της

Καρδίτσα: Συγκινεί η γιαγιά που μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της στο πλημμυρισμένο σπίτι της
Instagram

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο με την ιστορία μίας γιαγιάς από την Καρδίτσα που προσπαθεί να σώσει το σπίτι της όπου μένει μαζί με την έξι μηνών εγγονούλα της 

Συγκλονίζει η ιστορία μίας ηλικιωμένης η οποία μεγαλώνει μόνη της την εγγονούλα της στον Παλαμά Καρδίτσας, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την φονική κακοκαιρία Daniel αλλά και την δεύτερη κακοκαιρία Elias που προκάλεσε εκ νέου μεγάλες καταστροφές στον οικισμό.

Η γυναίκα εξηγεί στην κάμερα εθελόντριας, που μετέβη στο χωριό για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς κατοίκους αλλά και τα ζώα, πως η κόρη της έχει πεθάνει και μεγαλώνει την μόλις έξι μηνών εγγονή της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται από το σπίτι της, που έχει γεμίσει για ακόμα μία φορά νερά και λάσπες.

Η γιαγιά μοιράζει μαθήματα αξιοπρέπειας, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ζητούν τα στοιχεία της προκειμένου όποιος θέλει να μπορέσει να της στείλει βοήθεια.

«Αυτό το βίντεο με έχει διαλύσει», γράφει χρήστης της πλατφόρμας Χ ενώ άλλος ζητάει τα στοιχεία της γιαγιάς για να τη βοηθήσει.