ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Ανέβασε την ασφάλεια», λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου

Μεσολόγγι: «Ανέβασε την ασφάλεια», λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου

Μεσολόγγι: Τα αίτια της τραγωδίας με τον θάνατο της 50χρονης που εγκλωβίστηκε σε κρεατομηχανή, συνεχίζουν να αναζητούνται.

Βυθισμένο στο πένθος είναι το Μεσολόγγι, από τον τραγικό θάνατο μίας 50χρονης που εγκλωβίστηκε σε κρεατομηχανή ενός κρεοπωλείου όπου δούλευε μόλις τρεις ημέρες ως καθαρίστρια. Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη, η μηχανή είχε διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Όπως ανέφερε, η άτυχη γυναίκα ανέβασε τον διακόπτη άθελά της.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες και η «φονική» κρεατομηχανή θα ρίξουν φως στον φρικτό θάνατο

την προσπάθεια της να ρίξει φως στον τραγικό θάνατο της γυναίκας η αστυνομία πήρε το υλικό των καμερών προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επρόκειτο για μια μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.