ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: «Η κόρη μου φώναζε “βοήθεια”» – Σοκάρει ο πατέρας της 15χρονης που έπεσε θύμα απαγωγής

Ραφήνα: «Η κόρη μου φώναζε “βοήθεια”» – Σοκάρει ο πατέρας της 15χρονης που έπεσε θύμα απαγωγής

Η σοκαριστική μαρτυρία του πατέρα της νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής στη Ραφήνα.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 15χρονη στη Ραφήνα, την οποία προσπάθησε να βιάσει ένας 38χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του. Η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα απαγωγής από τον δράστη σε κεντρικό δρόμο. Ο άνδρας έβαλε το ανήλικο κορίτσι στο αυτοκίνητό του και προέβη σε χυδαίες πράξεις μπροστά της.

«Την άρπαξε από το χέρι και την έβαλε στο αμάξι, η κόρη μου φώναζε “βοήθεια”»

«Το κορίτσι ήταν στον δρόμο. Περπατούσε από το σπίτι για να πάει στη γυναίκα μου, στη δουλειά. Και όπως περπάταγε στον δρόμο, σταματάει ένα αυτοκίνητο. Και εκεί πού σταμάτησε τής λέει: “Ανέβα πάνω στο αυτοκίνητο” και αντέδρασε η μικρή και αυτός την έπιασε από το χέρι για να την ανεβάσει στο αμάξι.

Την ανέβασε με το ζόρι, αλλά η κόρη μου αντέδρασε. Στα 200 μέτρα κατέβηκε κάτω, άνοιξε την πόρτα και έπεσε στο έδαφος. Τα κατάφερε, κατέβηκε κάτω και επειδή άκουσαν οι γείτονες εκεί, φώναζε “βοήθεια” η κόρη μου, μετά αυτός σηκώθηκε και έφυγε.

Πήγε να της πάρει το κινητό και εκείνη την ώρα βγήκαν οι γείτονες και σηκώθηκε και έφυγε», ανέφερε ο πατέρας της 15χρονης, μιλώντας στον ALPHA.

Το χρονικό της απαγωγής

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Γύρω στις 16:00 ο 38χρονος σταμάτησε το τζιπ που οδηγούσε μπροστά από την 15χρονη και τη ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου.

Ο άγνωστος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να της επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Το κορίτσι αρνήθηκε, ωστόσο ο 38χρονος κατέβηκε από το όχημα και την έβαλε στο αμάξι με τη βία, ξεκινώντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Τρομαγμένη από ότι συνέβαινε, η ανήλικη κατάφερε να κατέβει από το μαύρο τζιπ.

Το ανήλικο κορίτσι, αφού κατάφερε να βγει από το όχημα του 38χρονου, σώθηκε μετά την έγκαιρη παρέμβαση των κατοίκων της περιοχής, οι όποιοι άκουσαν τις φωνές της και κατέβηκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Η κατάθεσή της ανήλικης

«Ήμουν κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ και αυτός ο άνδρας σταμάτησε(σ.σ τον δείχνει σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί), άνοιξε το παράθυρο και με ρώτησε αν ήθελα να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο. Του είπα ‘’όχι’’ και τότε κατέβηκε και με τη βία με τράβηξε στη θέση του συνοδηγού. Πάγωσα…

Μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις ασφάλειες και ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Φώναζα, τον παρακαλούσα να με αφήσει αλλά δεν σταμάταγε. Μετά κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Φοβήθηκα πολύ, άρχισα να κλαίω. Προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα ώσπου τα κατάφερα και πετάχτηκα από το αυτοκίνητό. Φώναζα για βοήθεια».

Σχετικές ειδήσεις