ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων τρομοκρατεί κατοίκους στην Αγριά

Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων τρομοκρατεί κατοίκους στην Αγριά

Βόλος: Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων στην περιοχή της Αγριάς αποτελεί εδώ και καιρό μία αγέλη αδέσποτων

Αγέλη σκύλων που αποτελείται από περισσότερα από 20 αδέσποτα ζώα έχει εγκατασταθεί στην περιοχή της Αγριάς στον Βόλο και σκορπίζει τον τρόμο σε πεζούς και οχήματα.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η κατάσταση αυτή κρατά εδώ και μήνες αλλά όπως περιγράφουν οι κάτοικοι δεν βλέπουν λύση στον ορίζοντα και αναγκάζονται καθημερινά να κινούνται υπό τον φόβο της επίθεση από κάποιο τετράποδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν όλο και περισσότερες με μητέρες και κυρίως μικρά παιδιά να φοβούνται να βγουν ακόμη και από το σπίτι.

Μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης η κ. Αφροδίτη, κάτοικος της περιοχής αναφέρει: «είναι εδώ και καιρό περίπου 20 σκυλιά, τα οποία δεν φαίνονται επιθετικά, αλλά πολλές φορές όταν βλέπουν τους ανθρώπους να περπατάνε ή μηχανάκια να περνάνε τον δρόμο ξεκινούν να γαβγίζουν και να τρέχουν μανιωδώς προς το μέρος τους».

Σύμφωνα με αναφορές από κατοίκους της περιοχής, τα σκυλιά εντοπίζονται σε δύο σημεία στην περιοχή των Αστεριών.

«Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι κάτοικοι τα έχουν μαζέψει χωρίς στείρωση και αυτά κατέληξαν να γίνουν αγέλη. Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του ούτε ένα τετράγωνο να περπατήσει…» αναφέρει άλλη κάτοικος της περιοχής.

Τέλος σημειώνεται ότι οι κάτοικοι έχουν ειδοποιήσει επανειλημμένως και τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, αλλά και από πλευράς τους δεν έγινε κάποια ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:

Κιλκίς: Βουλγάρες εξαπάτησαν 62χρονη και της πήραν 18.000 ευρώ - Συνελήφθησαν στα σύνορα

Φόβος και τρόμος οι απόπειρες αρπαγής παιδιών – Πώς προσεγγίζουν τα ανήλικα θύματα

Μερομήνια: Πότε θα δούμε τα πρώτα χιόνια - Τι προβλέπουν έως τον Μάρτιο