ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα - Δικηγόρος 38χρονου: «Ψευδή τα περί απαγωγής και ασέλγειας εις βάρος της 15χρονης» – Βίντεο

Ραφήνα - Δικηγόρος 38χρονου: «Ψευδή τα περί απαγωγής και ασέλγειας εις βάρος της 15χρονης» – Βίντεο

Ο δικηγόρος του 38χρονου από τη Ραφήνα, που κατηγορείται για αρπαγή και ασέλγεια 15χρονης, υπογράμμισε ότι «η κατηγορία εις βάρος του εντολέα μου είναι ψευδής».

Τον απόλυτο εφιάλτη κατήγγειλε ότι έζησε μια 15χρονη στη Ραφήνα, την οποία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, προσπάθησε να βιάσει ένας 38χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα απαγωγής από τον 38χρονο σε κεντρικό δρόμο. Ο άνδρας κατηγορείται από την κοπέλα ότι την έβαλε στο αυτοκίνητό του και προέβη σε χυδαίες πράξεις μπροστά της.

Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος του κατηγορούμενου τόνισε σήμερα (25/10) ότι «η ποινική δίωξη ασκήθηκε στη βάση μίας ψεύτικης αφήγησης», μιλώντας στον ALPHA.

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη σε διαδικασία διερεύνησης και δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε καν στο υλικό της δικογραφίας, έχω να πω ότι το βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή σας, έπαιξε ρόλο στη διαδικασία της ανάκρισης», τόνισε ο δικηγόρος του 38χρονου, Γιάννης Μαρακάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους (πέραν του να μην πλησιάσει το νεαρό κορίτσι), ύστερα από τη χθεσινή του απολογία, η οποία διήρκησε 4 ώρες. «Ο εντολέας μου δεν βγήκε ποτέ από το όχημά του», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Σχετικές ειδήσεις