ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα νεκρών βρεφών στην Αχαΐα: Το παιδί μου πέθανε μπροστά στα μάτια μου

Μητέρα νεκρών βρεφών στην Αχαΐα: Το παιδί μου πέθανε μπροστά στα μάτια μου
Glomex

Το μυστήριο με τον θάνατο δύο βρεφών, της ίδιας μητέρας, σε διάστημα ενός έτους στην Αχαΐα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. «Θέλουμε να μάθουμε τα αίτια», αναφέρει η πλευρά της 23χρονης που σε νέες δηλώσεις επανέλαβε όλα όσα έχει αναφέρει ως τώρα για τον θάνατο των παιδιών της.

Μυστήριο και μεγάλα ερωτήματα στην υπόθεση του θανάτου των δύο βρεφών της 23χρονης Ειρήνης από την Κάτω Αχαΐα. Οι αποκαλύψεις που έγιναν από την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, αλλά και τον ίδιο τον Κώστα Γιαννόπουλο, έβαλαν ακόμα περισσότερα ζητήματα για την υπόθεση, η οποία είναι υπό διερεύνηση από τις Αρχές.

Η 23χρονη από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν είχε παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό στα παιδιά της. Ανέφερε ξανά πως έγιναν διαρκείς εξετάσεις στα δύο παιδιά, ενώ φαίνεται πως ερευνάται η πιθανότητα να υπάρχει γονιδιακό ζήτημα με τα δυο βρέφη της 23χρονης.

Η 23χρονη Ειρήνη, μίλησε ξανά στην τηλεόραση του Alpha για την υπόθεση των παιδιών της, αναφέροντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι το παιδί της πέθανε μπροστά στα μάτια της.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα, είναι το γεγονός ότι η ίδια αποκάλυψε ένα περίεργο περιστατικό. Όπως είπε, ήταν παρούσα μπροστά στον θάνατο ενός παιδιού φίλη της, με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» και τα δικά της μωρά.