ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα: «Έσπαγε το λεωφορείο με μένος και φώναζε ότι θα σκοτώσει κόσμο» - Τι λέει ο οδηγός

λεωφορείο, Λούτσα

Για την άγρια επίθεση επιβάτη σε λεωφορείο στην Αρτέμιδα μίλησε ο οδηγός του 

Άγρια επίθεση σημειώθηκε σε λεωφορείο στην Αρτέμιδα με επιβάτη να σπάει τα τζάμια και να φωνάζει «θα σας σκοτώσω όλους». Οι επιβάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε και ο οδηγός έκανε προσπάθειες για να ηρεμήσει τον άγνωστο άνδρα, ώσπου σταμάτησε το δρομολόγιο και είπε στον κόσμο να αποβιβαστεί.

«Γίνεται η παρεξήγηση, κατεβαίνει ο άνθρωπος από το λεωφορείο, το λεωφορείο είναι γεμάτο με κόσμο», λέει στο Star o οδηγός του και προσθέτει: «Προσπαθώ να τον ηρεμήσω αλλά εκείνος δεν ηρεμεί. Πηγαίνει μπροστά στο αυτοκίνητο, τραβάει και σπάει κυριολεκτικά όλους τους υαλοκαθαριστήρες και αρχίζει και χτυπάει το αυτοκίνητο παντού».

Τόσο εκείνος όσο και οι επιβάτες του λεωφορείου έζησαν τον τρόμο, βλέποντας να εκτυλίσσονται μπροστά τους σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία. «Και στο πλάι πήγε αλλά με μίσος», συνεχίζει ο οδηγός του λεωφορείου για να συμπληρώσει: «Συνέχιζε να σπάει το λεωφορείο με τυφλό μένος. Φώναζε ότι θα σκοτώσει τους οδηγούς».

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την περιγραφή του, επειδή ο δράστης είχε κάνει νόημα και σε άλλα λεωφορεία που δεν σταμάτησαν για να επιβιβαστεί.