ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα - Πατέρας 11χρονου: «Το παιδί μου ήταν μέσα στα αίματα, τον δάγκωσε παντού το πιτ μπουλ»

Αρτέμιδα - Πατέρας 11χρονου: «Το παιδί μου ήταν μέσα στα αίματα, τον δάγκωσε παντού το πιτ μπουλ»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Θύμα πρωτοφανούς επίθεσης από ένα πιτ μπουλ έπεσε ένα 11χρονο παιδί στην Αρτέμιδα την ώρα που έκανε ποδήλατο στον δρόμο - Ο πατέρας του μιλά στο Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Σοκ αλλά και προβληματισμό προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε ένα 11χρονο παιδί από σκύλο ράτσας πιτ μπουλ την ώρα που έκανε ποδήλατο στην Αρτέμιδα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το παιδί έδωσε μάχη για να γλιτώσει από τη μανία του σκύλου το οποίο τον δάγκωσε μέχρι και στο κρανίο με αποτέλεσμα ο 11χρονος να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης περιγράφει ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Newsbomb.gr και τον Χάρη Γκίκα.

Το παιδί έκανε αμέριμνο ποδήλατο στην περιοχή του Αγίου Σεραφείμ όπου βρίσκεται το σπίτι του, όταν ξαφνικά του όρμηξε το πιτ μπουλ. «Το σκυλί τριγυρνούσε έξω από μια μάντρα και όπως περνούσε το παιδί από το σημείο, το άρπαξε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το πιτ μπουλ κυκλοφορούσε ελεύθερο έξω από τη μάντρα επί πέντε ημέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του φοβόταν επιθέσεις κλοπών.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές καθώς το παιδί πάλεψε με τα ίδια του τα χέρια με το πιτ μπουλ το οποίο τον δάγκωσε πολλές φορές, αλλά ο μικρός κατάφερε να ξεφύγει κλείνοντας του το στόμα.

«Ήταν δαγκωμένο παντού το παιδί μου, μέσα στα αίματα», δήλωσε ο πατέρας του 11χρονου στο Newsbomb.gr και συμπλήρωσε ότι αμέσως μετά την επίθεση το παιδί πήγε τραυματισμένο στη μητέρα του.

Η γυναίκα εκείνη την ώρα είχε ήδη ανησυχήσει και βγήκε να ψάξει το αγοράκι το οποίο όταν την είδε έτρεξε κατά πάνω της γεμάτος αίματα.

Οι γονείς του μικρού τον μετέφεραν αμέσων στο Κέντρο Υγείας Σπατών ωστόσο οι γιατροί τους συμβούλεψαν να σπεύσουν στο Παίδων, οπού νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του 11χρονου προχώρησε σε καταγγελία για το περιστατικό και αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Σχετικές ειδήσεις