ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η δίκη του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα

Σήμερα η δίκη του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα

«Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω», λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας

Αναβιώνουν σήμερα οι τραγικές στιγμές του τροχαίου της 21χρονης Εμμανουέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο όταν ένας 28χρονος την παρέσυρε με το όχημα που οδηγούσε και την εγκατέλειψε αβοήθητη στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσπωπο με τον άνδρα που προκάλεσε τον θάνατο της αγαπημένης τους κόρης. «Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» λέει η μητέρα της Κέλλυ Καμπάκη.

«Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη…Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο», προσθέτει, λέγοντας ότι ζητούν δικαιοσύνη.

«Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Απλά. Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα» δήλωσε, σημειώνοντας ότι πρέπει να κληθεί τουλάχιστον ως μάρτυρας και η 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος. «Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δεν συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα».

Μετά τον θάνατό της, η Εμμανουέλα έδωσε ζωή σε συνανθρώπους της, καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΣΕ: Εκτός λειτουργίας η τηλεδιοίκηση λόγω δολιοφθοράς στον υποσταθμό των Αχαρνών

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 25χρονος Ρομά μετά από πισώπλατο πυροβολισμό

Πάσχα 2024: Πότε «πέφτει» - Όλα τα τριήμερα του νέου έτους