ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Νέες καταγγελίες για τον γυμναστή δημοτικού σχολείου - Τι θα πει στην απολογία του

Ασπρόπυργος: Νέες καταγγελίες για τον γυμναστή δημοτικού σχολείου - Τι θα πει στην απολογία του

Ο 30χρονος γυμναστής αναμένεται να αρνηθεί ό,τι του καταλογίζεται κατά την απολογία του αύριο Πέμπτη

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τον 30χρονο γυμναστή που απομακρύνθηκε από το δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο και συνελήφθη. Ο 30χρονος γυμναστής αναμένεται να αρνηθεί ό,τι του καταλογίζεται κατά την απολογία του αύριο Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 30χρονος γυμναστής αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι οι καταγγελίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι «στημένες» αλλά και να πει πως έγιναν από γονείς που θέλουν να απομακρυνθεί από το σχολείο.

Οι καταγγελίες για τον γυμναστή δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο

Γονείς που μίλησαν στο MEGA, επιμένουν στις καταγγελίες για τον 30χρονο γυμναστή. «Στον δικό μου, έκανε πρόταση να πάει και να κάτσει στα γόνατά του και το παιδί με το ζόρι πήγε έκατσε δευτερόλεπτα και έφυγε» λέει ένας πατέρας.

Άλλος γονέας μαθητή ανέφερε: «Η κόρη μου που είναι σε άλλη τάξη, δεν τον έχει δάσκαλο. Εν ώρα διαλείμματος και ενώ καθόταν στο παγκάκι να φάει το πρωινό της, πάει και το χαϊδεύει και το γαργαλάει στην κοιλιακή χώρα. Αν έχει τέτοιο πρόβλημα δεν έπρεπε καν να είναι καθηγητής.

Τι υποστήριξε ο γυμναστής και ο πατέρας του

Κατά τη σύλληψή του, ο 30χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν έκανα κακό στα παιδιά. Δεν θα μπορούσα να τα είχα εκμεταλλευτεί. Έψαχνα τρόπους να τα προσεγγίσω ως φίλος τους. Πάρτε τηλέφωνο το γιατρό μου να σας βεβαιώσει ότι πάσχω από Άσπεργκερ».

Ο πατέρας του 30χρονου μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «Είναι ένα παιδάκι, που η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός ουσιαστικά. Πάντα έλεγε ότι: θέλω να διδάξω ήθος. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί.

Έχει σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει κι αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;» Η Αστυνομία διεξάγει κατ’ οίκον έρευνα ενώ οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις και από συναδέλφους του από προηγούμενο σχολείο.