ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με το αεροσκάφος πριν από την πτώση

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με το αεροσκάφος πριν από την πτώση

Βίντεο δείχνει την πορεία του αεροσκάφους πριν από την πτώση του, στα Χανιά.

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στα Χανιά, αφού δύο άνδρες «έχασαν» τη ζωή τους, στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε, μερικά μόλις μέτρα μακριά από τον αεροδιάδρομο της αερολέσχης, έπειτα από πτώση του δικινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Στο βίντεο του flashnews.gr φαίνεται το αεροσκάφος να πετά σε πολύ χαμηλό ύψος, ενώ πλησίαζε προς την αερολέσχη, στο Μάλεμε.

Αυτός είναι ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους που έπεσε στα Χανιά

Ο πιλότος και ο συνεπιβάτης βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματά τους μετά την πτώση, ενώ, φάνηκε ότι δεν κατάφεραν να βγουν από το αεροσκάφος πριν από τη συντριβή.

Ο πιλότος ήταν ο Θεόδωρος Πάντος, πρόεδρος της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδας.

pilotos.jpg
Facebook Αερολέσχη Δυτικής Αθήνας

Ο Κοσμάς Κιμιωνής, πρώην Πρόεδρος της Αερολέσχης Χανίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μίλησε στο Newsbomb.gr για όσα γνωρίζει για το περιστατικό.

«Ήταν δύο άτομα στο αεροσκάφος, έχω μάθει ότι ο ένας ήταν ο Θεόδωρος Πάντος, αυτός πρέπει να είναι. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για την ταυτότητα του δεύτερου επιβαίνοντα. Ήταν βράδυ, επικρατούσε σκοτάδι, το οποίο δημιουργεί παραίσθηση, βέρτιγκο (σ.σ. ίλιγγος) και φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ίσως είναι η αιτία της βίαιας πρόσκρουσης του αεροσκάφους με το νερό».

Σχετικές ειδήσεις