ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πλημμυροπαθών στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

Λάρισα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πλημμυροπαθών στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης
larissanet.gr

«Τα προβλήματα παραμένουν», σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που επλήγη σφοδρά από τα συνεχή «χτυπήματα» κακοκαιρίας.

Σήμερα το πρωί (19/11), πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης από τους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, στην Πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών.

Άλλωστε, τα περισσότερα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις κακοκαιρίες στην περιοχή, παραμένουν άλυτα, σύμφωνα με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της επιτροπής πλημμυροπαθών, Τάσος Τσιαπλές, ανέφερε ότι «σήμερα διοργανώνουμε ως Επιτροπή μία ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατί πέρασαν σχεδόν 2,5 μήνες από τις πλημμύρες και τα προβλήματα παραμένουν.

Χρήματα πιστώνονται από την κυβέρνηση μόνο στους κατοίκους των ισογείων κι αυτό γίνεται με βάση το νερό που μπήκε σε κάθε διαμέρισμα. Με το “έτσι θέλω”, η κυβέρνηση έχει εξαιρέσει όλους τους πλημμυροπαθείς κατοίκους των υπογείων που έπαθαν μεγάλες ζημιές, ενώ, δεν έχει επιλυθεί και το μεγάλο πρόβλημα της στέγασης των ανθρώπων που δεν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους. Υπάρχει, επίσης, εμπαιγμός από τη δημοτική αρχή της Λάρισας σε ό,τι αφορά το ζήτημα της απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη», μιλώντας στο larissanet.gr.

Σχετικές ειδήσεις