ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: «Με χτύπησε ο πατέρας της κοπέλας που της έκαψα το σπίτι», αποκαλύπτει η 19χρονη

Χαλκιδική: «Με χτύπησε ο πατέρας της κοπέλας που της έκαψα το σπίτι», αποκαλύπτει η 19χρονη

Αποκαλυπτική ήταν η 19χρονη που πριν από δύο περίπου χρόνια έκαψε λόγω ερωτικής αντιζηλίας το σπίτι της φίλης της στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Η 19χρονη κοπέλα μίλησε σήμερα για πρώτη φορά με το πρόσωπό της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό με τον πατέρα της κοπέλας της οποίας έκαψε το σπίτι.

Όπως αποκάλυψε το 19χρονο κορίτσι, το περασμένο καλοκαίρι ο πατέρας του θύματος της επιτέθηκε μέσα στο μαγαζί που εργαζόταν και την χτύπησε μπροστά στον κόσμο.

«Εγώ ζήτησα συγγνώμη, δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Το έχω πει ότι μετάνιωσα για ό,τι έκανα, αλλά δε δέχομαι να βγαίνουν να λένε ψέματα», είπε η κοπέλα αρχικά συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Ο πατέρας της το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήρθε από το μαγαζί που δούλευα και με χτύπησε μπροστά σε όλον τον κόσμο. Δυστυχώς, οι κάμερες του καταστήματος τότε ήταν χαλασμένες και δεν μπορώ να βρω στοιχεία, αλλά δε χρειάζεται κιόλας. Όρμησε στο μαγαζί και με ρώτησε “εσύ μου έκαψες το σπίτι;” κι εγώ του είπαν “ναι”. Τότε άρχισε να με χτυπά όπου έβρισκε. Δεν πήγα στην αστυνομία».

Αναφορικά με τον εμπρησμό στο σπίτι της φίλης της ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι εντός του κτηρίου βρισκόταν κόσμος ενώ παραδέχθηκε πως τώρα συνειδητοποιεί πλέον ότι θα μπορούσε να είχε προκαλέσει μεγαλύτερο κακό.

«Δε θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη νύχτα γιατί έπαιρνα ουσίες. Εκείνο το βράδυ δεν είχαμε πιει αλκοόλ. Θα δεχτώ ό,τι ποινή και να πάρω γιατί αυτό μου αξίζει μετά από αυτό που έκανα», τόνισε.

Όσον αφορά στο μήλον της Έριδος που την οδήγησε στην ακραία αυτή πράξη, όπως είπε, πλέον δεν έχουν καμία επαφή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Μετέφερε σε καρότσα φορτηγού τρεις παράνομους μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν στο δρόμο τα κουτιά με τα χρήματα που έκλεψαν από μαγαζί για να γλιτώσουν

Ελευσίνα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε δυο 10χρονους με μαχαίρι - Έξι συλλήψεις