ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: «Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός», αναφέρει το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη

Καλαμάτα: «Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός», αναφέρει το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη
GLOMEX / MEGA.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν χτυπήθηκε από εμάς, υπάρχουν μάρτυρες», υποστήριξαν άνθρωποι από το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση ξυλοδαρμού γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινότητα στην Καλαμάτα, μετά τη μετάδοση της είδησης ότι ένας 45χρονος πατέρας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από γονείς έξω από δημοτικό σχολείο και μάλιστα, χρειάσθηκε να βρει καταφύγιο εντός του σχολικού κτηρίου, με τους δράστες να εξαφανίζονται.

«Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός», ισχυρίζεται το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη

«Δεν έγινε κανένας ξυλοδαρμός. Δεν ξέρω γιατί είναι στο νοσοκομείο αυτός ο άνθρωπος. Δεν χτυπήθηκε από εμάς. Υπάρχουν μάρτυρες που είδαν το σκηνικό. Εκείνος άρχισε να βρίζει χυδαία και επιτέθηκε. Μετά, άρχισε να τρέχει και να πέφτει κάτω μόνος του. Ας το ερευνήσει η Δικαιοσύνη, έχουμε εμπιστοσύνη», υποστήριξε το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη.

«Εγώ παράτησα το αυτοκίνητο μέσα στη μέση του δρόμου και είναι λυπηρό ότι κανένας δεν βρέθηκε να βοηθήσει, να πάρει έστω το αυτοκίνητό μου», επισημάνθηκε επίσης.

«Με απείλησε, με έβρισε», αναφέρει ο πατέρας

«Άρχισα να αιμορραγώ, δεν ξέρω πώς κατάφερα και βγήκα από το αμάξι. Αιμόφυρτος, πήγα σε ένα απέναντι κατάστημα, βγήκα μέσα στη μέση του δρόμου», περιέγραψε ο πατέρας του 9χρονου παιδιού, μιλώντας στο MEGA.

«Βρήκα καταφύγιο, σκέφτηκα να μπω στο σχολείο του παιδιού. Ευτυχώς, εκεί ήταν οι δάσκαλοι που υποδέχονταν τα παιδιά για την πρωινή προσέλευση. Μεσολάβησαν οι δάσκαλοι, κάποιοι γονείς, μικρά παιδιά που ήταν εκεί και απώθησαν τον έναν από τους δύο δράστες», προσέθεσε.

«Οι γιατροί έχουν διαγνώσει ένα κάταγμα στη μύτη, έχω αρκετούς πονοκεφάλους»

«Έχω ήδη καταθέσει μήνυση και έχουμε ζητήσει με τον δικηγόρο μου ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη», γνωστοποίησε ακόμη ο πατέρας, η κατάσταση της υγείας του οποίου δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο αύριο (22/11), ύστερα από άλλον έναν κύκλο εξετάσεων.

Σχετικές ειδήσεις