ΕΛΛΑΔΑ

Σπάτα: Θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή - Η τελετή μαύρης μαγείας και η έκκληση στην πανσέληνο

Σπάτα: Θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή - Η τελετή μαύρης μαγείας και η έκκληση στην πανσέληνο

Σοκάρει η μαρτυρία του πατέρα που περιγράφει τα όσα έγιναν λίγες ώρες πριν ο γιος του βρεθεί νεκρός

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στη ντουλάπα του δωματίου του, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα.

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ» ξετυλίγουν το κουβάρι με τα στοιχεία που παρέδωσαν στην εκπομπή οι γονείς του 19χρονου φοιτητή και οδηγούν στον σκοτεινό κόσμο της μαύρης μαγείας, όπου κάποιοι φαίνεται πως τον είχαν παγιδεύσει.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη παρουσιάστηκε χειρόγραφο ντοκουμέντο του 19χρονου. Μάλιστα το σημείωμα αυτό ο φοιτητής φέρεται να το έγραψε την νύχτα της Τετάρτης 13 Ιουλίου, που ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας.

Οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα που παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» για το θάνατο του 19χρονου Νικόλα Ντουρτουρέκα από τα Σπάτα. Σοκάρει η μαρτυρία του πατέρα που περιγράφει τα όσα έγιναν λίγες ώρες πριν ο γιος του βρεθεί νεκρός.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω», λέει ο πατέρας του.

Γενικά από αυτά που είδε πάνω στο τραπέζι και το ξόρκι που είχε γράψει ο Νίκος φαίνεται ότι τα είχε ψάξει καλά. Δεν έγραφε με ρούνους όπως λέει, αλλά με σίτζιλς, σύμβολα σκοτεινά και μεταφυσικά.

Αναφέρει πως όταν βρήκαν το κινητό, τον καλούσε επανειλημμένα η φίλη του που φαίνεται να είχαν πολύ στενή φιλική σχέση.

Τα όσα έβλεπε στο σπίτι που τον φόβιζαν περιγράφει και ο αδερφός του άτυχου νέου, που ζητά να βγει στο φως η αλήθεια για το χαμό του Νικόλα για να μην κινδυνεύσουν και άλλα παιδιά.

Το Τούνελ αποκάλυψε το ιδιόχειρο σημείωμα για τα τελετουργικά με τα σκοτεινά σύμβολα, που φαίνεται να έκανε ο 19χρονος την νύχτα με πανσέληνο, λίγες ώρες που βρεθεί απαγχονισμένος με τα χέρια πισθάγκωνα.