ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Προσπάθησα να τον βγάλω τον σατανισμό - Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του 19χρονου

Φως στο Τούνελ: Προσπάθησα να τον βγάλω τον σατανισμό  - Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του 19χρονου

Φως στο Τούνελ:  Είδα τα κεριά, ένα κάδρο χωρίς φωτογραφία κι ένα μπολ που αναπαριστούσε το φεγγάρι γιατί 13 του μήνα ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του έτους, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Ο πατέρας του 19χρονου απαγχονισμένου φοιτητή στα Σπάτα αναφερόμενος για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε παρατηρήσει στο παιδί του αλλά και για όσα είδε εκείνη τη «μαύρη» μέρα, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο ΜΕGA.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω», λέει ο πατέρας του.

Γενικά από αυτά που είδε πάνω στο τραπέζι και το ξόρκι που είχε γράψει ο Νίκος φαίνεται ότι τα είχε ψάξει καλά. Δεν έγραφε με ρούνους όπως λέει, αλλά με σίτζιλς, σύμβολα σκοτεινά και μεταφυσικά.

Αναφέρει πως όταν βρήκαν το κινητό, τον καλούσε επανειλημμένα η φίλη του που φαίνεται να είχαν πολύ στενή φιλική σχέση.

Όπως αναφέρει στο «Τούνελ», δεν είναι ντετέκτιβ αλλά όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία.

«Αν ήθελε να αυτοκτονήσει, θα το είχε γράψει», λέει.

«Είδα σατανιστική τελετή…»

Είδε και ο ίδιος στο σπίτι όσα συνηγορούν σε σατανιστική τελετή.

«Είδα τα κεριά, ένα κάδρο χωρίς φωτογραφία κι ένα μπολ που αναπαριστούσε το φεγγάρι γιατί 13 του μήνα ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του έτους. Υπήρχε και μια σελίδα με τα λόγια για το τι έπρεπε να κάνει για να φτιάξει αυτό το τελετουργικό προκειμένου να κατασκοπεύσει τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο χαρτί που είδε ο πατέρας έγραφε: «Αφήστε το στην άκρη, έτοιμο για το επόμενο πρωί».

«Τι ήταν το επόμενο πρωί; Το πρωί το παιδί ‘έφυγε’».