ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φως στο Τούνελ: Οι πεντάλφες, οι ρούνοι και το γυμνό κρεμασμένο πτώμα του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα

nikolouli

Φως στο Τούνελ: : «Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά», δηλώνει φίλη του

Οι συνθήκες θανάτου του νεαρού από τα Σπάτα, που βρέθηκε από τη μητέρα του κρεμασμένος, γυμνός με τα χέρια πισθαγκω να δεμένα, προκαλούν ανατριχίλα και συγκλονίζουν, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή του MEGA.

Μου έλεγε ότι πιεζόταν και ήθελε να τα έχει όλα τέλεια. Τον ένοιαζε να κάνει τη μαμά του ευχαριστημένη…».

Η ίδια είχε μιλήσει με τον Νικόλα την προηγούμενη μέρα και όπως λέει «ήταν μια χαρά».

Αναφέρεται στις μεταφυσικές ανησυχίες που είχε ο Νίκος και με όσα αποκαλύπτει «ρίχνει ένα χαστούκι» στην κοινωνία.

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα. Το έκανε για πλάκα. Δεν το έκανε σοβαρά. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ό,τι αρέσει στον καθένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα δεμένα πισθάγκωνα χέρια

Οι συνθήκες θανάτου του 19χρονου σπουδαστή Νίκου Ντουρτουρέκα από τα Σπάτα, προκαλούν ανατριχίλα και συγκλονίζουν.

Ορφανά αποτυπώματα και περίεργα ευρήματα στον τόπο μαρτυρίου του σπουδαστή Νίκου Ντουρτουρέκα, «δείχνουν» έγκλημα.

Αναπάντητα ερωτήματα, ανατριχιαστικά μηνύματα και σύμβολα σε ένα σκοτεινό σκηνικό θανάτου με μαύρα κεριά, ρούνους και πεντάλφες.

«Βρήκα σημάδια σατανιστικής τελετής μετά τον θάνατο του Νικόλα μου»

Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του μίλησε στην εκπομπή του MEGA για όσα έζησε την ζοφερή εκείνη μέρα.

Την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει μαζί για να καταθέσουν το μηχανογραφικό του

«Ήταν ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά ξαφνικά άρχισε να λαμβάνει κάποια μηνύματα στο κινητό του και έγινε ανήσυχος. Μετά βγήκε με τις φίλες του και γύρισε στο σπίτι περίπου στις δωδεκάμισι το βράδυ…», ανέφερε.

Την επομένη όμως η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Η περιγραφή της μητέρας είναι ανατριχιαστική.

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά…»

Μέσα στο δωμάτιο παρατήρησε και κάτι άλλο που την παραξένεψε, μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», αναφέρει .

Η μητέρα του άτυχου 19χρονου από τα Σπάτα μιλά στο «Τούνελ» για τα όσα είδε στην τραπεζαρία του σπιτιού την επόμενη μέρα του θανάτου του αγαπημένου της Νικόλα.