ΕΛΛΑΔΑ

Δρόμοι καρμανιόλες από τα... κοπάδια - Τράγος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο στα Χανιά

Δρόμοι καρμανιόλες από τα... κοπάδια - Τράγος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο στα Χανιά

Απίστευτα πράγματα στους ελληνικούς δρόμους με τα ζώα να αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για τους οδηγούς

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους, καθώς τα ζώα από κοπάδια βοσκών αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τροχαία!

Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε, στη Μύκονο, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν του επιτέθηκε ταύρος ενώ οδηγούσε, με τις αποκαλύψεις για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν να πληθαίνουν.

Μιλώντας στο MEGA, ο κύριος Παπαδογιάννης, κάτοικος Κρήτης, αποκάλυψε πως πριν από ένα χρόνο έπεσε θύμα επίθεσης... τράγου εν κινήσει!

«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του ανθρώπου που σκοτώθηκε τις προάλλες. Ένας τράγος έπεσε πάνω μου από την μεριά του συνοδηγού. Το περιστατικό έγινε πριν από ένα χρόνο. Μπαίνοντας σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, όπου περνάνε χιλιάδες αυτοκίνητα, κατέβαζα τη γυναίκα μου στη δουλειά. Βρήκε το αυτοκίνητο στο ύψος του φτερού. Τούμπαρε, έπεσε στο καπό του αυτοκινήτου και έφυγε! Εκατοστά από το παρμπρίζ. Θα μπορούσαν τα κέρατα να περάσουν και να μας σκοτώσουν. Καλέσαμε την τροχαία, όλοι ξέρουν σε ποιον ανήκουν τα ζώα, όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν κάνει τίποτα αν δεν χαθεί μια ζωή. Δυστυχώς μόνο αν χαθεί ζωή θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος. Η ζημιά έφτασε τα 1.500 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαδογιάννης.