ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο Νίκος Γκέλια: «Είδα τη μητέρα μου να κρατάει κομμάτια κρανίου»

Συγκλονίζει ο Νίκος Γκέλια: «Είδα τη μητέρα μου να κρατάει κομμάτια κρανίου»

Ο Νίκος Γκέλια αποκαλύπτει τον τραγικό θάνατο του ξαδέρφου του που είδε με τα μάτια του και του έμεινε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα On Time, ο ηθοποιός Νίκος Γκέλια, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Ο ηθοποιός σόκαρε αποκαλύπτοντας την τραγική ιστορία που είδε με τα μάτια του και συγκεκριμένα τον θάνατο που είχε βρει ο ξάδερφός του στην Αλβανία.

«Ήμασταν όλα τα ξαδέλφια στην αυλή του παππού, όπου υπήρχε μια τεράστια σιδερένια πόρτα. Πιανόμασταν όλοι από αυτή την πόρτα και ο μεγαλύτερος ξάδερφος την έσπρωχνε μέχρι το τέλος, σαν να κάνει ένα τρενάκι για λίγα δευτερόλεπτα. Σπρώξε σπρώξε, σπάνε τα καρούλια, πέφτει η πόρτα, που ήταν δυόμιση μέτρα, και αρχίσαμε όλοι να τρέχουμε. Το πιο μικρό ξαδελφάκι δεν είχε τον ίδιο δρασκελισμό με εμάς και τον πλάκωσε η πόρτα. Τότε πήγαινα στο νηπιαγωγείο, ενώ ο μικρός μου ξάδελφος ήταν τεσσάρων χρονών», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

«Τον πλάκωσε η πόρτα. Είδα το κεφάλι του πιεσμένο από τη σιδερένια πόρτα, είχε ανοίξει το κρανίο του. Η αμέσως επόμενη εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι του θείου μου να κρατάει το σώμα του ξαδέλφου μου, του παιδιού του, δηλαδή, που ήταν τελείως πλακουτσωμένο, ήταν μια ευθεία το σώμα του. Είδα τη μητέρα μου δίπλα του, να κρατάει ότι είχε απομείνει από το κεφάλι, το οποίο ήταν κομμάτια κρανίου με ότι είχε απομείνει από το μυαλό. Το κρατούσε στα χέρια της κι έτρεχαν με τον θείο μου», αποκάλυψε.

«Το κεφάλι είχε κοπεί από το σώμα, δεν υπήρχε, δεν ήταν ολόκληρο. Κρατούσαν κομμάτια στα χέρια τους και οι δύο κι έτρεχαν να πάνε στο νοσοκομείο για να «φτιάξουν» το παιδί. Απίστευτο! Αυτό μου έχει μείνει ως εικόνα, που είναι πάρα πολύ ισχυρό», είπε στο τέλος ο Νίκος Γκέλια.