ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα στη στολισμένη Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το δέντρο με 100.000 λαμπιόνια led

Χριστούγεννα στη στολισμένη Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το δέντρο με 100.000 λαμπιόνια led
Intime

Το δέντρο ύψους 17 μέτρων ταξίδεψε από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής για να κοσμήσει την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη 

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για ένα δέντρο ύψους 17 μέτρων, το οποίο έφτασε στη Θεσσαλονίκη από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής και θα κοσμεί την πιο διάσημη πλατεία της πόλης, καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε για να παρακολουθήσει τα δρώμενα που είχε οργανώσει ο δήμος για την τελετή φωταγώγησης του δέντρου, που έδωσε το έναυσμα για να μπει και επίσημα η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

InTime

Λίγο μετά τις 19:00 ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρας ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Διονύση και τη Μαργαρίτα, δύο μικρά παιδιά που πάτησαν το κουμπί για να φωταγωγηθεί το δέντρο. Αμέσως τα 100.000 λαμπιόνια led, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης έκαναν την πλατεία να λάμπει, ενώ το πλαισιώνουν και μικρότερα έλατα.

InTime

Ο κ. Ζέρβας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα συνεργεία του Δήμου και τους χορηγούς για τη συμβολή τους στον στολισμό της πόλης, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

InTime