ΕΛΛΑΔΑ

Η Θεσσαλονίκη «φόρεσε» τα γιορτινά της: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Η Θεσσαλονίκη «φόρεσε» τα γιορτινά της: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους
INTIME.

Από σήμερα το απόγευμα (07/12), η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς εορτών.

Το απόγευμα της Πέμπτης (07/12) φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους, «σκορπώντας» χαμόγελα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 19:00, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με δύο μικρά παιδάκια, τον Διονύση και τη Μαργαρίτα, τα οποία πάτησαν το κουμπί και έδωσαν το… σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου.

Πάνω από 100.000 LED λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης χάρισαν ομορφιά στο επιβλητικό δέντρο ύψους 17 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, προσφέροντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εορταστικό «τόνο» στην «καρδιά» της πόλης.

Ο κ. Ζέρβας ευχήθηκε καλές γιορτές και ευχαρίστησε τα συνεργεία του Δήμου αλλά και τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους, στον στολισμό της πόλης. «Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα», ευχήθηκε ο κ. Δήμαρχος.

Την εορταστική βραδιά άνοιξε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τους Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, Γιώργο Κακοσαίο, Κατερίνα Κακοσαίου και τη βραδιά θα «απογειώσει» ο Γιάννης Πλούταρχος.

Σχετικές ειδήσεις