ΕΛΛΑΔΑ

Άνω Πατήσια: Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά σε διαμέρισμα στην οποία έχασε τη ζωή της γυναίκα

Άνω Πατήσια: Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά σε διαμέρισμα στην οποία έχασε τη ζωή της γυναίκα

Συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην περιοχή των Άνω Πατησίων – Μία γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγική κατάληξη που είχε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην περιοχή των Άνω Πατησίων.

Όπως θα δείτε παρακάτω, κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν χαρακτηριστικό βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα η ένταση της φωτιάς που ξέσπασε και έκανε παρανάλωμα του πυρός το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου.

Στο ίδιο βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει με αγωνία «πού είναι η πυροσβεστική;» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα φέρεται να πρόλαβε να κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα στους γονείς της πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Action24 η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα όταν ξέσπασε η φωτιά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα που εντοπίστηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις της από τους πυροσβέστες, πρόλαβε να κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα στους γονείς της και να τους είπε «καίγομαι, καλέστε βοήθεια»

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 00:20 πμ και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο - Τον έδεσαν και του έκλεψαν λεφτά και κοσμήματα

Μιχάλης Κατσουρής: Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες χούλιγκαν

Νέο περιστατικό απάτης στη Σούρπη: Ηλικιωμένη έδωσε 20.000 ευρώ σε απατεώνες