ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Ποινική δίωξη για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία στον σύντροφο της 23χρονης

Πύργος: Ποινική δίωξη για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία στον σύντροφο της 23χρονης

Θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι (09/12).

Αποτροπιασμό προκαλεί περιστατικό κακοποίησης και εκδικητικής πορνογραφίας στον Πύργο, με θύμα μία 23χρονη γυναίκα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (07/12) κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της, και ενώ την βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις «αρρωστημένες διαθέσεις» του, θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές.

Ο άνδρας συνελήφθη για βιασμό

Ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, Διαμαντής Φλωρίδης, αξιολογώντας το προανακριτικό υλικό, άσκησε εις βάρος του φερόμενου ως δράστη ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της εκδικητικής πορνογραφίας, της παράνομης βίας, αλλά και για σωματικές βλάβες και εξύβριση, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ο κατηγορούμενος, που προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου νωρίς το πρωί (08/12) υπό άκρα μυστικότητα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια Ηλείας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και θα απολογηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου για τις κακουργηματικές πράξεις που τού αποδόθηκαν.

Σχετικές ειδήσεις