ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο - Σύγκρουση ΙΧ με Τραμ: «Μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει 3 ατυχήματα», λέει κάτοικος

Παλαιό Φάληρο - Σύγκρουση ΙΧ με Τραμ: «Μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει 3 ατυχήματα», λέει κάτοικος
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ένας νεκρός και ένα σοβαρά τραυματίας σε σύγκρουση τραμ με ΙΧ στο Παλαιό Φάληρο  - Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι είναι συχνό φαινόμενο τέτοιου είδους συγκρούσεις 

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Παλαιό Φάληρο καθώς τραμ παρέσυρε ΙΧ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμα. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης και λίγο πριν τις 15:00 ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας τραυματίστηκε σοβαρά όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στη στάση «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, ΙΧ πέρασε από κόκκινο σηματοδότη και παρέσυρε δυο πεζούς, τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της και έναν άνδρα, και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο τραμ.

Δείτε εικόνες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr μέσα από τον φακό του φωτορεπόρτερ Χάρη Γκίκα:

«Είναι συχνό φαινόμενο εδώ στην περιοχή, έχουν συμβεί ξανά ατυχήματα, δυστύχημα έχει καιρό να συμβεί. Αυτοκίνητα που έρχονται παραβιάζουν τον σηματοδότη. Θα έπρεπε να υπάρξει μέριμνα. Μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει τρία ατυχήματα», είπε κάτοικος της περιοχής στο Newsbomb.gr.

«Δεν ήμουν μπροστά στο ατύχημα, άκουσα ότι κάποιος με το αυτοκίνητο έτρεχε πολύ, ξέφυγε, χτύπησε τους ανθρώπους που ήταν στη στάση», ανέφερε μία γυναίκα στην κάμερα του Newsbomb.gr.

«Περίμενα το τραμ, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έσπασε τα κολωνάκια και έπεσε πάνω στους ανθρώπους», λέει μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του δυστυχήματος έγιναν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του τραμ. Ειδικότερα, στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών-Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας-Πικροδάφνη και Αγία Τριάδα-Μπάτης.