ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος: Ομάδα 30 ανηλίκων επιτέθηκε σε παρέα μαθητών - Στο νοσοκομείο δύο παιδιά

Άλιμος: Ομάδα 30 ανηλίκων επιτέθηκε σε παρέα μαθητών - Στο νοσοκομείο δύο παιδιά
notia.gr

Καταδρομική επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε μία παρέα μαθητών του γυμνασίου, στον Άλιμο, καθώς από το πουθενά άρχισαν να τους κυνηγούν στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο νεαρά παιδιά.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας ανηλίκων αφού και χθες το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε μια παρέα μαθητών του γυμνασίου στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Άλιμο και από το πουθενά άρχισαν να κυνηγούν τα παιδιά στον δρόμο με απότελεσμα δύο από αυτά να τραυματιστούν.

Το ένα παιδί φέρει τραύματα στο πρόσωπο και διακομίστηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των μαθητών οι ανήλικοι δράστες τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο καθώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους που σύχναζαν στον Άλιμο. Πριν καλά καλά πουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο τους είχαν επιτεθεί.

Ένας ακόμα ανήλικος προκειμένου να γλιτώσει μπήκε σε κοντινό σούπερ μάρκετ ενώ αργότερα διακομίστηκε και εκείνος στο νοσοκομείο.

Οι γονείς των μαθητών - θυμάτων θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ.