ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Πυροβόλησαν την παρέα των Κρητικών στη μέση του δρόμου στις 7 το πρωί, αλλά ξέφυγαν

Γκάζι: Πυροβόλησαν την παρέα των Κρητικών στη μέση του δρόμου στις 7 το πρωί, αλλά ξέφυγαν

Οι έμπειροι άνδρες του τμήματος εκβιαστών ερευνούν κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να δουν αν πρόκειται για άτομα που εργάζονται στην περιοχή ως προστασία σε κάποια επιχείρηση ή αν περνούσαν τυχαία από εκεί

Η αιματηρή επίθεση στο Γκάζι προβληματίζει και τρομάζει, καθώς στη θέση των νεαρών θα μπορούσε να ήταν ο κάθε ένας από εμάς, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να είχε επιλέξει να βγει για διασκέδαση στο Γκάζι και στη συνέχεια να πάει για φαγητό μαγαζί που βρισκόταν η παρέα.

Δεν πρόκειται για κάποια βεντέτα, δε πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα.

Πρόκειται για δυο αδίστακτους δράστες, οι οποίοι για ασήμαντη αφορμή έβγαλαν όπλα και μάλιστα πυροβόλησαν σχεδόν εξ 'επαφής.

Αρχικά η πράξη τους αυτή μαρτυρά πως έχουν μια άνεση στα όπλα και πιθανότατα δεν τα βγάζουν με τόση ευκολία πρώτη φορά.

Οι έμπειροι άνδρες του τμήματος εκβιαστών ερευνούν κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να δουν αν πρόκειται για άτομα που εργάζονται στην περιοχή ως προστασία σε κάποια επιχείρηση ή αν περνούσαν τυχαία από εκεί. Η ασφάλεια έχει ήδη στα χέρια της την πινακίδα του οχήματος και έχει εντοπίσει πως είναι νοικιασμένο.

Από τις μαρτυρίες που είχε λάβει μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, τουλάχιστον 10, έχει ήδη σκιαγραφήσει το προφίλ και τη δράση των αντρών. Η σύλληψή τους θεωρείται θέμα χρόνου και προφανώς αυτή θα επαναφέρει εν μέρη το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που εργάζονται στην περιοχή ή την επιλέγουν για την διασκέδασή τους.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ να δηλώνουν στο Newsbomb.gr πως πολύ κοντά στο σημείο υπήρχαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίες έσπευσαν στην οδό Iάκχου σε λιγότερο από 2 λεπτά όμως το όχημα είχε ήδη εξαφανιστεί.

Την ίδια ώρα οι τρεις νεαροί που δέχθηκαν τις σφαίρες στο κεφάλι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο "Γ .ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ". Οι δυο φαίνεται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο όμως ο τρίτος, 33 ετών συνεχίζεται να νοσηλεύεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

Σχετικές ειδήσεις