ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσουρή: «Οι Κροάτες ξαφνικά έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι»

Ξεσπά ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσουρή: «Οι Κροάτες ξαφνικά έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή τοποθετείται έπειτα κι από τις αποφυλακίσεις των τελευταίων κατηγορουμένων που παρέμεναν υπό κράτηση.

Αντίδραση υπήρξε από τον δικηγόρο της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή, μετά και τις αιτήσεις αποφυλάκισης των τελευταίων κατηγορουμένων για την υπόθεση των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίες και έγιναν δεκτές.

Συγκεκριμένα, οι 105 συλληφθέντες που είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη «ξαφνικά έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίζονται», αναφέρει σε δήλωσή του ο Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα προσθέτει ότι, «στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων, “ως δια μαγείας” μετά από τέσσερις μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.

Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Φαίνεται πως στην περίπτωση της Ν. Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».