ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιχάλης Κατσούρης: Αποφυλακίζονται οι τελευταίοι κατηγορούμενοι - Δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισης

Μιχάλης Κατσούρης: Αποφυλακίζονται οι τελευταίοι κατηγορούμενοι - Δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισης
Eurokinissi

Μιχάλης Κατσούρης: Δεκτές έγιναν οι 105 αιτήσεις αποφυλάκισης και από τους τελευταίους κατηγορούμενους για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έγινε γνωστό, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας που διενεργεί την ανάκριση για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αποφυλακίστηκε ο εντολέας και ο ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας.

«Από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη» υποστήριξε ο κ. Κούγιας και συμπληρώνει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ αποβλήθηκε οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί.