ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: «Νιώθω τυχερός που είμαι ζωντανός», αναφέρει ο 28χρονος τραυματίας από τους πυροβολισμούς

Γκάζι: «Νιώθω τυχερός που είμαι ζωντανός», αναφέρει ο 28χρονος τραυματίας από τους πυροβολισμούς

Ο ένας εκ των τραυματιών από τους πυροβολισμούς έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, επέστρεψε στο Ηράκλειο. Η συγκλονιστική μαρτυρία του.

Στην πόλη του Ηρακλείου επέστρεψε εχθές το μεσημέρι (22/12) ο 28χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου, καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16/12).

«Η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου»

Στα πρώτα του λόγια μετά το περιστατικό, ο 28χρονος Γιάννης τόνισε ότι «νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί, θα περάσουν χρόνια.

Όλοι έχουμε το μυαλό μας στον Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό. Για να ξυπνήσει, το μίνιμουμ σύμφωνα με τους γιατρούς είναι δέκα μέρες, γιατί βρίσκεται σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια, απίστευτη. Μας έχουν συγκινήσει», μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV.

Σχετικές ειδήσεις