ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στο Γκάζι: Ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο - Κατανάλωσαν ποτά-«μπόμπες»

Απίστευτο περιστατικό στο Γκάζι: Ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο - Κατανάλωσαν ποτά-«μπόμπες»

Οι ιθύνοντες του καταστήματος σέρβιραν «σκληρά» και νοθευμένα ποτά στους μαθητές!

Στο νοσοκομείο κατέληξαν πέντε μαθητές μετά από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών σε κατάστημα στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το MEGA, στο εν λόγω κατάστημα είχε προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικο πάρτι μαθητών, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου από τα βόρεια Προάστια, να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες στους ιθύνοντες για να προσφέρουν στα παιδιά μη αλκοολούχα ποτά.

Συγκεκριμένα, πέντε μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ενός από τους μαθητές μιλώντας στο MEGA, εξήγησε τόσο τι είχε συμφωνηθεί αλλά και τι έγινε τελικά.

«Την Πέμπτη κι ενώ είχαμε κανονίσει σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να πάνε τα παιδιά μας να κάνουν το χριστουγεννιάτικό τους πάρτι και είχαμε συμφωνήσει με ένα μαγαζί στην … να πάνε να διασκεδάσουν και να περάσουν και όλα αυτά, δώσαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί 200 ευρώ που θα τους έδιναν μόνο μπίρες χωρίς αλκοόλ, ένα κρασί με πολύ χαμηλό αλκοόλ και σανγκρία, σε περίπτωση που ζητούσαν κάτι. Κάποια από αυτά τα παιδιά επειδή είναι Α’ Λυκείου και θέλουν να είναι λίγο ανεξάρτητα, λίγο από όλα, αφήσαμε εμείς οι γονείς να μπορούν να πάρουν ένα ταξί για να μπορούν να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Αντί αυτού, τα παιδιά κάπως ‘ξεψάρωσαν’ και άρχισαν και παράγγελναν μπουκάλια ουίσκι, βότκα, με αποτέλεσμα από τα 22 παιδιά που πήγαν στο πάρτι το συγκεκριμένο, γύρω στις 02.00 η ώρα τα ξημερώματα, 5 από αυτά τα παιδιά βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου τους έγιναν πλύσεις στομάχου. Από τους γιατρούς διαπιστώσαμε ότι τα ποτά ήταν ‘μπόμπες’ με αποτέλεσμα ότι είχαν προβλήματα».