ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει με επιστολή η οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: «Σας ευχαριστούμε»

Συγκλονίζει με επιστολή η οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: «Σας ευχαριστούμε»

Συγκινεί η οικογένεια του αστυνομικού που τραυματίσθηκε θανάσιμα στου Ρέντη, μέσω δημόσιας επιστολής.

Την 27η Δεκεμβρίου 2023, ο 31χρονος αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, «άφησε» την τελευταία του πνοή, έπειτα από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το League Cup και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η οικογένεια του 31χρονου συγκινεί μέσω δημόσιας επιστολής, στην οποία λέει «ευχαριστώ» σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της.

Η επιστολή

«Η οικογένεια του ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.

Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.

Με τιμή, Οικογένεια Λυγγερίδη».

Σχετικές ειδήσεις