ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω» - Σοκάρουν όσα περιγράφουν τα αδελφάκια του 4χρονου

Μέγαρα: «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω» - Σοκάρουν όσα περιγράφουν τα αδελφάκια του 4χρονου

Τα αδέλφια του 4χρονου περιγράφουν τον ξυλοδαρμό του από τον 23χρονο στα Μέγαρα

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την κακοποιητική δράση του 23χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο στα Μέγαρα, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, όπου το παιδί νοσηλεύεται σε κώμα δίνοντας την μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και τα αδέλφια του 4χρονου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ενώ ο 8χρονος αδελφός του νοσηλεύεται, μετά από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για κάταγμα, αποτέλεσμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Ο βασανιστής των παιδιών παραμένει ασύλληπτος και εκείνα περιγράφουν τη φρίκη που βίωναν στα χέρια του στην κάμερα του STAR και ο διάλογος με την δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού είναι ανατριχιαστικός.

- Περνούσατε άσχημα μέσα στο σπίτι;
- Ναι.
- Τι έκανε δηλαδή αυτός ο άνθρωπος;
- Μας χτύπαγε.

- Τον είχε σηκώσει και τον είχε σκάσει κάτω.
- Και μετά έπιασε το σίδερο και σε χτύπησε;
- Ναι.

Ο αδελφός του 4χρονου, από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσαν, ενώ ακόμα ένα παιδί της οικογένειας δείχνει τα χτυπήματα στο κεφάλι του από σίδερο.

Όπως λέει μάλιστα ο μικρός, όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει αστυνομικός, γιατί το παιδικό του μυαλό πιστεύει ότι ο 23χρονος πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε.

Τον ψάχνουν σε καταυλισμούς εντός και εκτός Αττικής

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου, με τις έρευνες να μην περιορίζονται μόνο στα Μέγαρα αλλά σε καταυλισμούς εντός και εκτός Αττικής, όπου ο δράστης μπορεί να έχει καταφύγει. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο νεαρός δεν είναι άγνωστος στις αρχές, αφού φέρεται να έχει συλληφθεί δύο φορές για κλοπές.

Σύμφωνα με το Star, ο άνδρας και η μητέρα των παιδιών γνωρίστηκαν μέσω social media, ενώ τους πρώτους μήνες, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανέβαζαν ήταν αχώριστοι και συνεχώς αφιέρωναν τραγούδια ο ένας στον άλλο, ενώ έχουν ανεβάσει και βίντεο με τον 4χρονο να παίζει και να χορεύει μέσα στο σπίτι.

Η μητέρα ωστόσο κατήγγειλε ότι ο 23χρονος σταδιακά άρχισε να αλλάζει. Όπως υποστηρίζει, ξεσπούσε συνεχώς τόσο σε εκείνη όσο και στα παιδιά της, ενώ είχε πάει τον μικρό άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο, τον Οκτώβριο με κατάγματα στον αυχένα και μετά από ένα μήνα με εγκαύματα.

Το αγοράκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε νέα αξονική για να δουν εάν το οίδημα και το αιμάτωμα υποχωρούν ή πρέπει να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.