Μέγαρα: «Εάν δεν σκοτώσω παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 23χρονο

Ο 23χρονος στα Μέγαρα χτυπούσε τα παιδιά με ό,τι έβρισκε ενώ συνεχείς ήταν οι απειλές προς τη μητέρα τους 

Μέγαρα: «Εάν δεν σκοτώσω παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 23χρονο
3'

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 4χρονος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το αγοράκι και τα αδέλφια του βίωναν ένα μαρτύριο στα χέρια του 23χρονου κακοποιητή τους, με τις περιγραφές να σοκάρουν.

Το MEGA μίλησε με τα αδέλφια του 4χρονου, τα οποία με εισαγγελική εντολή παραμένουν και εκείνα στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους.

-Δημοσιογράφος: Αυτός ο άνθρωπος πώς σας φερότανε;

-Μητέρα: Κακά.

-Δημοσιογράφος: Θυμάσαι να σου μιλάει άσχημα; Να σε δέρνει;

-Μητέρα: Ναι.

Χτυπούσε τα παιδιά με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Η μητέρα τους ξεσπάει στην κάμερα του MEGA, για το μαρτύριο χωρίς τέλος που ζούσε με τα παιδιά της μέσα στο σπίτι τους.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, ξεκάθαρα. Με χτύπαγε στη μέση, με χτύπαγε στα πλευρά, δεν είναι ότι χτύπαγε μόνο εμένα. Έπαιρνε αντικείμενα, ξύλα, πιάτα, πιρούνια, κουτάλες, χτύπαγε τα παιδιά μου».

Ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 23χρονος πατριός που είχε μείνει μόνος του στο σπίτι με τα παιδιά προχώρησε σε ανεκδιήγητες πράξεις σε βάρος τους, με τα ανήλικα παιδιά να περιγράφουν για πρώτη φορά τη φρίκη που έζησαν στα χέρια του.

«Με έστειλε να πάρω ψώνια για τα παιδιά και τσιγάρα. Όταν έφυγα εγώ του είχε σπάσει το πόδι του Ραφαήλ. «Μαμά, σήκωσε πολύ ψηλά με τα χέρια του τον Ραφαήλ και τον έσκασε κάτω με πολλή δύναμη. Εφόσον τον έσκασε κάτω του έδινε και μπουνιές στο κεφάλι».

Ένα από τα αδέλφια του προσπάθησε να σταματήσει τον 23χρονο. Έβλεπε μπροστά στα μάτια του τον 4χρονο αδελφό του να κακοποιείται δίχως έλεος, αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA. Ο αδελφός του 4χρονου περιέγραψε: «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω. Μου έδωσε σφαλιάρα».

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού η μητέρα του 4χρονου αναφέρει «Το παιδάκι στην εντατική είναι πολύ χάλια. Πολύ. Τώρα ο Θεός».

Ο 8χρονος αδελφός του επίσης δεν γλίτωσε από τα χέρια του 23χρονου.

«Είναι και τα άλλα μου τα παιδιά χτυπημένα, κάναμε χειρουργείο στον άλλον που έχει το χέρι του που του έσπαγε την καρέκλα πάνω του», δήλωσε η μητέρα.

Ενώ είναι εξαφανισμένος, ο 23χρονος βρήκε τον τρόπο και επικοινώνησε με την μητέρα, απειλώντας την ακόμα και για τη ζωή της.

«Αυτός εξακολουθεί και παίρνει τηλέφωνα στη γιαγιά μου και απειλεί ότι εάν δεν θα σβήσω τις μηνύσεις θα σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου και την κόρη μου, που την έχει ο πρώην μου».

Όπως λέει η ίδια, είχε βάλει σκοπό να σκοτώσει ένα από τα παιδιά της.

«Συνέχεια μου το έλεγε όταν με χτύπαγε ότι εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί να το έχεις εικόνα εγώ δεν θα τελειώσω μαζί σου».

Το 4χρονο αγοράκι βρίσκεται στην εντατική για 3η ημέρα, διασωληνωμένο, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή