ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Το SMS που λέει ότι έλαβε ο 36χρονος από τον κρεοπώλη, το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Το SMS που λέει ότι έλαβε ο 36χρονος από τον κρεοπώλη, το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Τι ισχυρίζεται ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη για την επικοινωνία του με τον 50χρονο

Νέα στοιχεία στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται τόσο οι κλήσεις του κρεοπώλη στον 36χρονο φίλο του το βράδυ της εξαφάνισης όσο και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Το γεγονός ότι ο 36χρονος έσβησε τις εν λόγω κλήσει και τα μηνύματα προβλημάτισαν τους Αστυνομικούς, οι οποίοι τον ρώτησαν τι συζήτησε με τον 50χρονο κρεοπώλη.

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε λοιπό ότι ο κρεοπώλης του είπε: «Έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν. Θέλω να με βοηθήσεις να βρούμε που είναι».

Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο διαγράφηκαν τα μηνύματα και οι κλήσεις παραμένει άννωστός.

Μάλιστα, ενώ έχει εντοπιστεί από τις Αρχές τηλεφώνημα του κρεοπώλη στον 36χρονο εκείνος λέει ότι δεν... θυμάται αν μίλησαν.

«Λένε ότι βρήκαν μια κλήση στις 10 το βράδυ αλλά εγώ δεν το θυμόμουν. Έχουν περάσει και μέρες. Τους είπα πάρτε το τηλεφωνό μου και ψάξτε», λέει ο 36χρονος στον Alpha.

Για το αν είχε επικοινώσει μέσα προηγουμένως στη μέρα μαζί του ο κρεοπώλης, είπε ότι μπορεί να μιλήσαν και ενδεχομένως να μη το θυμάται.

Όσο για το πού βρισκόταν ο ίδιος το βράδυ της εξαφάνισης είπε: «Ήμουν σε ένα καφέ από τις 6 το απόγευμα με την οικογένεια μου και φίλους μας. Μετά κατά τις 9:15 έφυγα, πήγα να πάρω ένα παιχνίδι από το περίοπτερο για τη μικρή και γύρισα σπίτι. Διέμεινα εκεί γιατί η γυναίκα μου δούλευε και έπρεπε να φυλάξω τη μικρή».