ΕΛΛΑΔΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστοί δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστοί δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα
Eurokinissi.gr

Σταδιακά θα κλείσουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα καθώς οι διαδηλωτές θα παραγματοποιήσουν πορεία από τα Προπύλαια προς τη Βουλή

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Αυτή την ώρα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ θα κλείσουν σταδιακά δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, καθώς θα πραγματοποιηθεί πορεία, από τα Προπύλαια, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι διαδηλωτές, μέχρι τη Βουλή.

Την ίδια ώρα, η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει εκ νέου την αντίθεσή του τόσο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια όσο και στο νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και καλεί όλες και όλους να συμμετέχουν μαζικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 18/1 (ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ΕΕΚ) στις 12.00 στο Προπύλαια.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων/ισσών κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας 11-2μμ»